Hoppá, kiszáll az Aegon LTP!

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Mi lesz veled, elveszted? - kérdések és válaszok a lakástakarékokról

 

 

Az Aegon feladta. 2018. október 1-jétől megszünteti a lakástakarékpénztári értékesítési tevékenységét. Vagyis, ha e dátum után terveztél LTP szerződést kötni, már csak 3 pénztár termékeiből választhatsz az eddigi 4 helyett. A közleményben, amit kaptunk, ennyi szerepel:

 

"Tájékoztatunk, hogy az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. a lakás-előtakarékossági szerződések közvetítési tevékenységét 2018. október 1-től felfüggeszti. Az Aegon Lakástakarékpénztár Zrt. meglévő ügyfeleit az értékesítési tevékenység felfüggesztése nem érinti, őket továbbra is magas színvonalon, a velük kötött szerződéseikben meghatározott feltételek szerint szolgálják ki."

 

 

Mi a helyzet a többi lakástakarékpénztárral?

 

 

A Parlament által elfogadott, 2018.10.17. napján hatályba lépő 2018. évi LXIII. törvény értelmében 2018.10.16. napját követően megkötött lakás-előtakarékossági szerződések esetében a lakás-előtakarékoskodót állami támogatás nem illeti meg. Továbbá a törvény hatályba lépését megelőzően kötött lakás-előtakarékossági szerződésednél, ha meghosszabbítod a megtakarítási idejét, erre a meghosszabbított megtakarítási időre sem illeti meg az állami támogatás.

2018.10.17. napjától a blogomon elérhető cikkek az LTP állami támogatásával kapcsolatban a korábban megkötött szerződésekre vonatkozóan tájékoztató jellegűek.

 

 

Hoppá, kiszáll az Aegon LTP!

Aegon LTP felfüggeszti az új szerződések kötését

 

 

A többi pénztár jelenleg köszöni jól van. Amíg az állami támogatás mértéke 30% marad, addig valószínűleg minden rendben. Miért mondom ezt?

 

Már évek óta riogatnak minket a szakmában azzal, hogy csökkenteni fogják az LTP szerződésekre járó állami támogatás mértékét. Persze még most is 30%, de ismered a közmondást: "Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja". Egyre jobban fújja mostanság...

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

 

Nézzük milyen akciókkal vár most Téged, mint leendő lakás-előtakarékoskodót a 3 pénztár:

 

 

FUNDAMENTA LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR

 

Kamatbónusz Akció

 

Akció keretein belül új szerződésekre az első évben 9%-os egyszeri extra kamatot írnak jóvá a normál betéti kamaton felül a havi befizetéseid után számítva, a megtakarítási időszak végén, kiutaláskor. Magánszemélyekre és társasházakra is vonatkozik.

 

De figyelem! Amennyiben élsz a maximum 40.000 Ft megtakarítási lehetőséggel, vagyis ezzel kötöd meg a szerződést, akkor is csak 72.000 Ft / év az állami támogatás, a kamatbónusz összege pedig csak 12.000 Ft lesz ez esetben...

 

A szerződést nem engedményezheted, nem oszthatod meg.

 

Az akció 2018. december 12-ig tart, és akkor élhetsz vele, ha minimum 20.000 Ft-os havi megtakarítást vállalsz. Nem természetes személy szerződő esetén ez az összeg min. 1.080.000 Ft / év.

 

ERSTE LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR

 

Az Erste is az új lakáselőtakarékossági szerződésekre hirdet AKCIÓt, méghozzá háromfélét is :). Feltétel, hogy a futamidő alatt nem szünteted meg, csoportos beszedéssel fizeted és küldhetnek Neked reklámot.

 

 1.  Mennyiségi akció


  A Mennyiségi akciót azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik az akció hatálya alatt egyszerre legalább 2 darab (azaz kettő vagy több) 20 000.- Ft havi betéti díjú lakás-takarékpénztári szerződést kötnek VAGY az akció hatálya alatt már rendelkeznek legalább egy az Erste Lakástakarék Zrt-nél kötött, megtakarítási idő alatt lévő lakás-takarékpénztári szerződéssel és most egy újabb, 20 000.- Ft havi betéti díjú lakás-takarékpénztári szerződést kötnek.


  Vagyis ha kettőt vagy többet kötsz, vagy az akció ideje alatt kötöd meg a második vagy további szerződésedet, akkor számlanyitási díj kedvezményt kapsz. Az akció 2018. december 17-ig tart.


  Mekkora a kedvezmény mértéke?


  Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, az akció hatály alatt kötött szerződés(ek) fél havi betétnek megfelelő díjjal, azaz 10 000.- Ft-nak megfelelő összeggel köthető(ek) meg.


  Mely módozatokra vonatkozik a kedvezmény? 


  Mindegyikre!


  Az akció EgyOtthon 0159 módozatú 48, 60, 72, 96, 120 hó megtakarítási idejű szerződésekre mindre vonatkozik, de csak 20 000 Ft havi betéti díj megfizetésével kötött lakás-takarékpénztári szerződések esetén vehető igénybe.

   

 2. Átkötési akció


  Akkor veheted igénybe ezt az akciót, ha rendelkeztél(el) bármely magyarországi lakás-takarékpénztárnál (kivéve Erste Lakástakarék Zrt.) 12 hónapon belül megszűnt lakás-takarékpénztári szerződéssel, azaz olyan szerződéssel, amely 12 hónapon belül állami támogatás igényléssel szűnt meg, vagy a szerződés megtakarítási ideje a 8. vagy 10. megtakarítási évét már meghaladta és a kedvezményezett adóazonosító jele kijelentésre került a Magyar Államkincstárnál.


  Mekkora a kedvezmény mértéke?


  NULLA A SZÁMLANYITÁSI DÍJ HOSSZÚ FUTAMIDŐNÉL
  Amennyiben a fenti feltételek hiánytalanul teljesülnek a szerződést 100 %-os számlanyitási díjkedvezménnyel kötheted meg.


  Mely módozatokra vonatkozik a kedvezmény?


  Az akciót az EgyOtthon 0159 módozatú 72 hó, 96 hó, 120 hó megtakarítási idővel kötött lakás-takarékpénztári szerződések esetén veheted igénybe. Az akció 2018. december 17-ig tart.

   
 3. Egy havi betétnek megfelelő számlanyitási díj


  Ezt akkor veheted igénybe, ha 1 db szerződést kötsz, és nem volt éven belül lejárt szerződésed máshol. A kedvezmény a 6, 8 és 10 éves megtakarítási időszakot felölelő szerződésekre vonatkozik, a 4 és 5 évesekre nem. Ez a kedvezmény azt jelenti, hogy ha havi 20.000 Ft-ot vállalsz, akkor 20.000 Ft, ha havi 10.000 Ft-ot takarítanál meg, akkor 10.000 Ft lesz a számlanyitási díj.


  Például egy 6 éves szerződés esetén a szerződéses összeg 4.400.000 Ft, tehát az 1% számlanyitási díj 44.000 Ft lenne, de Neked csak 20.000 Ft-ot kell fizetned erre...


  Az akció visszavonásig érvényes és a társasházak által kötött szerződésekre is vonatkozik!

 

Akció Plusz :) - Amennyiben áthidaló kölcsönt vagy azonnali áthidaló kölcsönt igényelsz, akkor a bank a folyósításkor 70.000 Ft-ot jóváír a számládon.

 

 

Hoppá, kiszáll az Aegon LTP!

Lakástakrékpénztárak 2018

 

 

OTP LAKÁSTAKARÉKPÉNZTÁR

 

Jelenleg az OTP-nél szintén többféle akció van. Az alap, hogy egy havi betéttel megegyező összegű számlanyitási díjért kötheted meg a szerződésedet hűség vállalással és sms szolgáltatás igénylésével.

 

Nagyobb kedvezményeket hosszabb futamidővel vagy kapcsolt termékekkel érhetsz el.

 

Azonban, ha 6, 8 vagy 10 éves futamidejű szerződést kötsz, vagy a 4 ill. 5 éveset a társasház miatt kötöd, rájuk engedményezve azt, akkor 0,5%-os kedvezményes számlanyitási díjat fizetsz. Ugyanez a kedvezmény megillet új OTP banki ügyfélként, ha oda utaltatod a jövedelmedet is.

 

Ehhez hűség vállalásra nincs szükség, de az sms szolgáltatást igényelned kell.

 

Ha ez a két akció vonz, akkor tudok Neked segíteni a szerződés megkötésében, hogy ki se kelljen mozdulnod otthonról.

 

Még szeptember 30-ig tart az online kuponos akció, melynek keretében 0,25%-os számlanyitási díjjal indíthatod a szerződésedet. Ez utóbbinak egyszeri díja van. Az akciót a hozzájuk kötődő online felületeken éred el. 

 

Ha pedig kombi hitel mellé kötöd a bankban, ill. egyidejűleg belépsz az OTP Egészségpénztárba is (amibe belépéskor befizetsz 24.000 Ft-ot), akkor nem kell számlanyitási díjat fizetned.

 

Ezzel a két akcióval az OTP bankfiókjaiban tudják megkötni Neked a szerződésedet.

 

Az akcióban a hűség vállalás azt jelenti, hogy, nem szüntetheted meg, nem oszthatod meg, nem csökkentheted a megtakarítás havi összegét a futamidő alatt, és nem változhat a szerződő.

 

LTP kalkulátor

 

 

Hasonlítsuk össze a lakástakarék akciókat!

 

 

A számításokat az adott LTP oldalán elérhető kalkulátorokkal készítettem. A táblázathoz még annyit, hogy az OTP kalkulátora nem adja ki a kamat, THM és EBKM adatokat a kikalkulált módozatokra. Ezeket a hirdetményekből tudtam kibogarászni...

 

A Fundamentánál pedig a saját kalkulátorukkal sem jön ki a matek. A megtakarítási rész a kamatbónusz nélkül ennyi, ahogy a felvehető hitel összege is.

 

Az apróbetűsben olvashatod, hogy ez az összeg növeli a megtakarítási részt és csökkenti a hitelösszeget, viszont erre külön nem kalkulálnak. Ráadásul a 11.125 Ft -os kamatbónuszra sem jön ki a matek, ha az első éves befizetésre, ami 240.000 Ft, 9% kamatot veszünk. Erre még keresem a választ...

 

 

Hoppá, kiszáll az Aegon LTP!

2018 évvégi akciók a lakástakarékpénztáraknál

 

 

Amikor a számok alapján döntést hozol, kérlek, légy körültekintő. A következő szempontokat mindenképp vedd figyelembe a pénzügyi tervezésnél és a döntésednél:

 

 • Az EBKM adatok különbsége a 4 éves futamidők esetén nagyrészt a megtakarítási időszakok 2-2 hónapos eltéréséből adódik. Azonos futamidőnél viszont valószínűleg csak a számítási módban lehet minimális eltérés.
   
 • Csábitó a Fundamenta THM-je a kölcsönre, de csak abban az esetben, ha tényleg szükséged is lesz rá vagy lehetséges. Ha nem, akkor ezt ne vedd szempontként figyelembe. 
   
 • Nézd meg a megtakarítási rész és a lakáskölcsön futamidejét is.
  • Melyik az ideálisabb számodra - magasabb törlesztővel hamarabb túl lenni a hitelen, vagy alacsonyabb részlettel majd 2 évvel hosszabb törlesztéssel például a 120 hónaposnál?
  • Mikor akarod felhasználni a megtakarításodat? Például ha lakáshitelbe törlesztenéd, hogyan jársz jobban, milyen a hitel kamatperiódusa?
    
 • Mekkora előnyt jelent Számodra a kínált számlanyitási kedvezmény?
   
 • Ha biztosan kell a kölcsön is majd, akkor megéri-e az alacsonyabb hitel kamattal szemben a számlanyitási kedvezmény?
   
 • Megéri-e a kapcsolt termék, szükséged van-e rá?
   
 • Szükséged van-e több LTP szerződésre?
   
 • Hosszú futamidőre valóban a végén jóváírt kamatbónusz a legnagyobb előny a minimális mostani számlanyitási díjjal szemben?
   
 • Hol van most a bankszámlád? Melyik banknál tervezel hitelt felvenni?
   
 • Kiben bízol? Banki ügyintéző, pénzügyi tanácsadó, függő ügynök?

 

Tanácsadót választok

 

Kösd meg Te is még idén, hogy mielőbb induljon a 30% állami támogatás a megtakarításod mellé! Döntésedet a felsorolt szempontok alapján érdemes meghoznod. Amennyiben elvesztél a számokban, szívesen segítünk, csak hívj bizalommal :).

 

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

 

(Szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva)

 

Ezek is érdekelhetnek:

 

Lakástakarék új nézőpontból

 

Kisgyermekednek lakástakarék? - ebben biztos vagy?

 

Mi hoz többet Neked, a magasabb állami támogatás vagy a magasabb kamat? - FundiMini és Babakötvény összehasonlítása

 

Vissza

Címkék : LTP, lakástakarék, lakástakarékpénztár, állami támogatás, akciós feltételek, lakáscélú megtakarítás, lakáselőtakarékosság, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás, lakástakarék kalkulátor, pénzügyek okosan, magas betéti kamat, lakáshitel

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez, és előnyös helyzetet teremt életed pénzügyi területein. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

Kapcsolódó cikkeink:

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatoságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek