...

Kockáztatsz a váratlan helyzetekben vagy előrelátó voltál?

Kategória: Tudatosság | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Milyen élethelyzetekben kötelező a kockázati védelmed?

 

 

Ha van sapka rajtad azért, ha nincs, akkor azért. Ismered a viccet, ugye? :)

 

Véleményem szerint MINDEN élethelyzetben kell, hogy legyen kockázati életbiztosításod, csak minden helyzetben más fajtára van szükséged. Vagyis, ha van családod, azért, ha nincs, akkor azért!

 

Mielőtt megnéznénk mi az az "ember CASCO", vagyis mire van szükséged saját magad és családod védelmében, szedjük össze együtt, hogy:

 

 

Milyen alapvető szituációk vannak az életünkben?

 

 

Kockáztatsz a váratlan helyzetekben vagy előrelátó voltál?

Bármit csinálsz, akárhogy élsz, mindig vannak veszélyeid, amikre felkészülnöd célszerű

 

 

Ez az ábra jól szemlélteti, hogy milyen esetekben, milyen szempontokat vegyél figyelembe. Megmutatja Neked, hogy bárhol és bármi megtörténhet.

 

Sokan azt hiszik, hogy ilyen rémtörténeteket csak a szomszéd Margit néni szokott mesélni. Ha olvastad bevezető cikkemet, akkor már tudod, hogy nem így van. Megtörténhet velem és a szeretteimmel is, de megtörténhet Veled is vagy a családoddal. Kérdés, hogy fel vagy-e készülve erre... 

 

Van kedved játszani egy kicsit? Ha még nem tetted meg, nézd meg, Nálatok mi mennyit ér! 

 

MEGNÉZEM, MENNYIT KOCKÁZTATOK!

 

Az utolsó kérdésre mi volt a válaszod? KATTINTS arra a gombra!

 

 

Nézzük meg ezeket picit részletesebben! - A 12 pont.

 

 

Először is külön kell bontanunk, ha alkalmazottként dolgozol és azt, ha vállalkozó vagy. Természetesen vállalkozóként is vonatkoznak Rád azok, az elvek, amik a magánszemélyekre, viszont ki kell bővítened a szempontokat a vállalkozásod kockázataival is.

 

Akkor jöjjön a 12 pont arról, hogy az egyes élethelyzetekben milyen speciális kritériumoknak kell megfelelj, ha felelősen gondolkodsz:

 

  1. Ha vannak 25 év alatti gyermekeid
     
    1. Nagyjából azoknál, akik felsőoktatásban is tanulnak majd, várhatóan legalább eddig kell gondoskodnod a gyermekeidről.
       
    2. A gondoskodás alatt itt most nem az elengedhetetlenül szükséges szeretetet, odafigyelést, értékessé nevelést és lelki támogatást értem, hanem az anyagiakat, hiszen addig jó eséllyel Tőled függnek.
       
    3. Ez idő alatt a pároddal közösen viselitek a gyermeknevelés terheit, ami számítások szerint legalább 15-20 millió Ft-ot jelent. Olyan színvonalon élnek a gyermekeid, amilyet megteremtetek számikra. Felelős vagy értük!
       
    4. Mi történik, hogyan alakul majd az életük és a jövőjük, ha Te végleg vagy hosszabb időre kiesel a családi költségvetésből? 
       
  2. Ha nincsenek gyermekeid
     
    1. Mondhatod, hogy nem kell védelem, hiszen senki nem függ attól, hogy viszel haza pénzt vagy nem. Biztos vagy ebben?
       
    2. Van társad az életedben? Hogyan építettétek fel a kasszát? Nézd meg, milyen kiadásaitok vannak, ki mit és miből fizet, vannak-e összefonódások (közös hitel, rezsi, vállalkozás). Egyedül is tudja majd fizetni?
       
    3. Vannak idős szüleid, akik a Te támogatásod nélkül nem tudnának élhető életet élni a nyugdíjukból? Felelős vagy értük!
       
    4. Na, és mi van Veled? Se kutyád, se macskád, akiért felelősséggel tartozol. Mégis vagy egy valaki, aki Nélküled nagy bajba kerülhet. Ez pedig Te magad vagy!

      Nyilván itt nem a halálról van szó, hanem arról, hogy érhet baleset vagy betegség, aminek következtében hónapokig nem tudsz dolgozni vagy egész hátralevő életedre korlátozott maradsz.

      Elég lesz az 50% táppénz? Ki tudod fizetni az orvost, az extra eszközöket vagy a külföldi gyógykezelést? Milyen életed lesz utána? Felelős vagy magadért!

       
  3. Ha még inaktív, vagyis nem kereső fiatal vagy
     
    1. Ha nincs jövedelmed, nem sokat tehetsz, pedig a fenti 2/4. pont Rád is igaz.
       
    2. Hívd fel a szüleid figyelmét erre, ha még nem gondoltak rá. Tudják finanszírozni a betegség vagy baleset miatt megváltozott életedet? Ki tudják fizetni az életmentő külföldi gyógykezelést?
       
    3. Amint el kezdesz pénzt keresni, fizess tovább Te a biztonságodért, de míg tanulsz a szüleid teremthetik meg ezt számodra.  
       
  4. Ha már aktív, jövedelemmel rendelkező munkavállaló vagy
     
    1. Természetesen az 1. és 2. pont Rád is vonatkozik.
       
    2. Arra azonban, hogy ezt a védelmet ki adhatja meg Neked, több lehetőséged is van. Fizetheted a díjakat Te magad, de fizetheti a munkáltatód is egyedi juttatásként vagy Cafetériában is. Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a munkáltatód vállalja a családod védelmét, élj a lehetőséggel!
       
    3. Neked megéri ezt választani, mert a teljes keretet használhatod, nincs levonás belőle az adók miatt és nem Neked kell ezt finanszírozni. A munkáltatódnak is megéri, mert adómentes juttatás, így kevesebbe kerül neki. Kérdezz rá van-e erre lehetőség!
       
  5. Ha 40-44 év közötti ill. 60 év feletti vagy
     
    1. Az előzőeken kívül van egy nagyon fontos álláspont, amiért ezt a korosztályt külön kiemeltem. Ugyanis a biztosítók szempontjából a 45-59 éves kor számít a "rizikós" kornak. Főleg ekkor derülnek ki a kritikus betegségek és ekkor történik a legtöbb baj előző éveink stresszes, egészségtelen életmódja miatt.
       
    2. Ha még nem érted el a 45 éves kort és nincs is biztosításod, akkor itt az ideje! Legyen ez az öngondoskodásod egyik alap pillére! Amikor bekövetkezik a baj, már késő lesz. Ha nekem nem lenne biztosításom, már nincs az a biztosító, aki engem bevállal. Utólag már hiába szeretnél térítést, jobb ellátást, vagy a családodnak anyagi segítséget, már lecsúsztál erről...
       
    3. Túl vagy a kritikus koron? Szuper! A legtöbb egészségbiztosítás 69-74 éves korig megköthető, a kockázatik is. Emellett ott vannak az időskori biztosítások is, amik életed végéig is tarthatnak. Még mindig nem késő megfelelő egészségügyi ellátásról és a családod védelméről gondoskodnod!
       
  6. Ha már időskorú, de még aktív vagy - vagyis dolgozol, vállalkozol a nyugdíj mellett
     
    1. Ez vagy azért van, mert Te vagy a munka hőse, vagy csak egyszerűen imádod, amit csinálsz, vagy nincs más választásod, mert kevés a nyugdíjad. Most mindegy, mi az oka, az5/3. pont ebben az esetben is vonatkozik Rád.
       
    2. Fontos azonban, hogy ha a megélhetésed miatt dolgozol még, akkor vedd komolyan a védelmet, ugyanis nagy bajba kerülhetsz egy baleset vagy egy betegség következtében. 
       
    3. Munkáltatód vagy vállalkozásod ez esetben is fizetheti a díjakat. 100%-ban költségként leírható, így adóoptimalizálásra is tökéletes. Élj a lehetőséggel!
       
  7. Ha már időskorú és inaktív vagy - vagyis a nyugdíjadból élsz, nincs egyéb jövedelmed
     
    1. Ha magas a nyugdíjad, nem gond ezt is finanszíroznod. Megteremtheted vele saját Magad számára a magas színvonalú egészségügyi ellátást, a várólistamentes diagnosztikai vizsgálatokat. Ha pedig már nem vagy teljesen egészséges, akkor is mentesítheted a gyermekeidet a tudomány mai állása szerint mindenképp egyszer bekövetkező távozásod miatti költségektől.
       
    2. Ha alacsony nagyon a nyugdíjad, akkor is érdemes átgondolnod, mi kerül többe: a biztosítás havonta vagy a költségek egyszerre? Akár a gyermekeid is fizethetik a Te védelmedet...
       
  8. Ha van valamilyen hiteled
     
    1. Ez esetben kötelező a kockázati védelem! De nem valamilyen, hanem olyan, ami kifizeti helyetted a hitelt.
       
    2. Nézd meg, van-e életbiztosításod és milyen. Nézd meg azt is, hogy mi történik abban az esetben, ha hosszabb időre kiesel a munkából! 
       
    3. Gondold át azt is, mi lesz veletek akkor, ha kezelést, orvost, eszközöket kell kifizetni, erre van-e fedezetetek! 
       
    4. Számold ki, hogy a párod egyedül is tudja-e fizetni a hitelt! 
       
  9. Ha veszélyes munkát vagy sportot választottál


     
    Kockáztatsz a váratlan helyzetekben vagy előrelátó voltál?



     
    1. Amennyiben így van, nem csak a biztosítók számára, hanem saját Magad és szeretteid számára is kockázatosabb vagy az átlagnál.
       
    2. Ha a munkáltatód nem köt Rád biztosítást, tedd meg Te! Ha kötött, akkor fontos tudnod, hogy mire fizet és mire nem, csak munkaidőben ad védelmet vagy azon kívül is. Ezek alapján alakítsd a saját szerződésedet.
       
    3. Veszélyes sport esetében fontos, hogy olyan biztosításod legyen, ami az ezek során történtekre is fizet, hiszen ezeket alapvetően kizárják a kártérítésből. Vagyis nagyon nem mindegy, milyen szerződésed van. Ellenőrizd! 
       
  10. Ha vállalkozó vagy és a jövedelmedet meghatározza a személyes munkavégzésed
     
    1. Ez megint azért kell kiemelnem, mert véleményem szerint az egyik legfontosabb szempont. Ugyanis ez azt jelenti, hogy ha nem dolgozol, nincs semmilyen bevételed, max. a táppénz. Ez azonban (ismerve a mai járulékfizetési szokásokat) szinte semmi, ráadásul hónapok múlva kapod meg.
       
    2. Tudom, minden mással történik meg, nem Veled! És ha mégis? Fel vagy készülve rá? Ha nem, akkor itt az ideje. Felelős vagy magadért és a családodért!
       
    3. Arról, hogy mik a lehetőségeid, itt találsz további információt.
       
  11. Ha vállalkozó vagy, de vállalkozásod Nélküled is működőképes
     
    1. Ez a jobbik eset, hiszen akkor is van jövedelmed, ha Te épp nem tudsz dolgozni.
       
    2. Problémát az a tipikus helyzet okozhat, hogy "nincs ott a macska, cincognak az egerek". Vagyis a kérdés ebben az esetben az, hogy mennyi ideig működik nélküled és meddig képesek tartani ugyanazt a színvonalat. Erre gondoltál már? 
       
    3. A másik eshetőség egy tragédia esetén, hogy mi lesz a céggel. Tovább vihető? Mennyit ér? Vannak társtulajdonosok? Gondoskodj arról, hogy valaki, akiben megbízol, a helyedbe lépjen vagy arról, hogy a cég ki tudja fizetni az örököseidet, különben már életedben tönkre teszed a haláloddal!
       
    4. Használd ki a vállalkozásodban rejlő lehetőségeket és add juttatásként magadnak és a dolgozóidnak! Élj az adócsökkentés és a költségoptimalizálás egyik legjobb eszközével! 

      További információkat a vállalkozásoknak szóló menüpontban találsz, ahol írásaimban minden részletre kiterjedően elmondom Neked, milyen veszteségektől kímél meg, milyen anyagi előnyökkel jár alkalmazásuk és hogyan csináld okos vállalkozóként.

       
  12. Ha másodállású vállalkozó vagy
     
    1. Annyiban könnyebb a helyzeted, hogy ez esetben a főállásodból kapod az 50-60% táppénzt. Ha emellett olyan a vállalkozásod, ami Nélküled is működik, akkor onnan is van bevételed. De vajon elég ez a csökkentett jövedelem?
       
    2. Ugyanazok a kérdések merülnek fel, amiket korábban boncolgattam és ugyanazok a lehetőségeid is. Élj ezekkel és teremtsd meg a biztonságotokat!
       

 

Mindebből azt gondolom, most már Te is egyetértesz velem abban, hogy minden élethelyzetben szükséged van védelemre. Az viszont fontos, hogy ennek alapján személyre szabott, a Neked legnagyobb biztonságot adó védelmed legyen.

 

 

Kockáztatsz a váratlan helyzetekben vagy előrelátó voltál?

 

Struccpolitikát folytatsz vagy nyugodtan nézel szembe a váratlan helyzetekkel?

 

 

Hogyan tudod ezt megoldani?

 

 

Úgy, hogy nem elég egyszer megkötni valamit, "oszt jól van". Ami most ideális összeállítás, az néhány év múlva semmit nem ér!

 

Változhatnak a körülményeid, a családi állapotod, az életszínvonalad, felvehetsz hitel vagy kifizetheted a meglevőt, kiderülhet valami családon belüli genetikai kockázat, gyermeked születhet vagy kirepülhetnek az önálló életbe, változhat a munkád, változhat az egészségi állapotod, sőt elkezdhetsz valami extrém sportot vagy épp abbahagyod az aktív sportolást.

 

Ezek csak azok, amik most hirtelen eszembe jutottak. Biztosan fel tudnál Te is sorolni még rengeteget...

 

Az a legfontosabb, hogy évről évre aktualizáld a szerződéseidet!

 

Egy jó tanácsadó pedig hathatós segítséget tud nyújtani Neked ebben. Tapasztalataival és szakértelmével olyan veszélyekre is felkészülhetsz, amik eszedbe sem jutnának. Ráadásul jól ismeri az épp aktuális kínálatot, emiatt ki tudja Neked választani az ideális összeállítást, akár több szerződés kombinációjaként.

 

Sokan idegenkednek attól, hogy "sok" szerződésük legyen. Pedig legtöbbször ez az egyetlen lehetőség arra, hogy valóban minden olyan kockázatot lefedj, ami a Te esetedben reális veszély. Az egyik módozatban ez a jó, a másikban az, a harmadikban pedig azok vannak benne.

 

Persze az ésszerűség határain belül, de érdemes több variációból választanod és lehet, hogy az nem csak 1 db szerződés lesz. Pénzügyi tervezésednek fontos része a családvédelem, vagyis a saját magad és szeretteid biztonságának megtervezése is.

 

 

Mennyibe kerül Neked ez?

 

 

Érdekes tapasztalatom az, hogy nagyon sokan felesleges pénzkidobásnak tartják. Tudod hányszor hallom azt kifogásként, hogy azért nem hajlandók ilyesmit fizetni, mert, ha nem történik semmi, akkor csak fizette és nem kap érte semmit.

 

Tudod mit? Az a jó!

 

Döbbenten látom, hogy bárki hajlandó fizetni azért, hogy a háza, az autója, a TV-je, az ékszerei biztonságban legyenek, de felesleges kiadásként éli meg a saját magára, a szüleire, a gyermekeire kötött biztosítást.

 

Szerinted ez normális dolog? A CASCO fontos és megéri, az "ember CASCO" fölösleges? Miért, a CASCO vagy a lakásbiztosítás nem pénzkidobás, ha nem történik semmi?

 

Könyörgöm, autót, lakást vagy TV-t tudsz venni másikat! Azonban egyik boltban sem árulnak pótlást belőled!

 

Nem tud a családom levenni a polcról egy másik élő Cziráki Mónit, anyut, szeretett társat vagy épp én sem tudom lecserélni magam egy egészségesre, hiszen ránk nincs a gyártói garancia. 

 

Így most nem tudom megmondani Neked, mennyibe kerülne. Függ az életkorodtól, a választott biztosítási összeg nagyságától, a védelem típusától és attól a tartamtól, amennyi ideig biztonságban szeretnéd tudni magatokat. Vagyis egy kalkulációt megér, ugye? KATTINTS, visszahívlak!

 

Tudni AKAROM, mennyibe kerül nekem a tökéletes védelem!

 

Dönts tudatosan és erősödj meg anyagilag!

Móni

(Szerzői jog által védett tartalom, szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika (2017.06.01.))

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Vissza

Címkék : kockázat, kockázati életbiztosítás, ember CASCO, családvédelem, otthoni baleset, öngondoskodás, munkabaleset, munkaerő megtartása, magánegészségügy, baleset, lakashitel, juttatások, adócsökkentés, vállalkozás, balesetbiztosítás, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadás, pénzügyi tanácsadó, tudatos pénzügyi döntés, tudatos pénzügyek, költség optimalizálás, vállalkozói pénzügyek, adómentes juttatás, vállalkozóknak

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek