Ki vagyok én és mit akarok itt? smiley 

 

cziraki-moni-penzugyi-intelligencia-szemelyi-edzo

 

 

Cziráki Móni vagyok, Pénzügyi Intelligencia Személyi Edző. Küldetésem több, mint egyszerű, bár profi pénzügyi tanácsadás. Célom az, hogy idővel Te is otthonosabban mozogj a pénzügyek világában, és egy helyen megtalálj minden olyan információt, ami segít abban, hogy tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozhass.

 

Ez az oldal, az Etikuspénzügyek.hu, a blogoldalam. Itt nem fogsz konkrét termékinformációkat találni, ne is keresd. Azt a weboldalunkon találod meg, amit most készítek.

 

Itt ötleteket, hasznos információkat és szempontokat osztok meg Veled, amiket használni tudsz a döntéseidhez. Vezetőként pedig azokat az elveimet találod itt, amik szerint dolgozom és amit szeretnék átadni Neked, ha majd együtt dolgozunk tovább. Weboldalamon pedig (biztonsagespenz.husegítek Neked minél könnyebben megtalálni a döntéseidhez szükséges pénzügyi információkat.

 

 

Vagyis itt a gondolataimat írom meg. Mindazt amiben hiszek, amit képviselek és tanítok. Ez vagyok én!  

 

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

 

2016-ban megálmodtam valamit, amit az Etikuspénzügyek.hu oldalon és a csapatunk tagjain keresztül szeretnék átadni Neked.

 

Fő küldetésünk, hogy minden ügyfelünknek egyénre szabottan segítsünk fejleszteni pénzügyi tudatosságát, így Neked is.  Az a legfontosabb, hogy együttműködésünk során képessé válhass jó döntéseket hozni, és elérni a céljaidat. Pénzügyi intelligenciád fejlesztésével elkerülheted a veszteségeket, megteremtheted az anyagi biztonságot és a kívánt életszínvonalat saját magad, családod és vállalkozásod számára.

 

Amennyiben konkrét kérdésed van, hívj vagy írj!

 

Folyamatos segítséget kapsz tőlünk, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át, egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig. Vagyis ár-érték arányban a legjobbat kapod, amit csak pénzügyi tanácsadó adhat.

 

Hamarosan teljesen elkészül szakmai weboldalunk is, ahol sok-sok lényeges információt megtalálsz már most is az egyes pénzügyi termékekről, valamint a pénz és intelligencia összefüggéseiről.

 

Pénzügyi tanácsadásra pedig itt tudsz jelentkezni.

 

Biztosan Te is találkoztál már azzal, hogy egy felületes tanácsadó téves vagy hiányos tájékoztatása alapján, vagy a média csatornákon fellelhető nem teljesen korrekt információk alapján csapdába esett valaki. Hibás döntést hozott és komoly anyagi veszteséget kellett elszenvednie. 

 

 

Pedig a mi szakmánk és az ügyfelekkel való kapcsolatunk csakis bizalomra épülhet!

 

 

Ezért az a célunk, hogy Neked ne kelljen csalódnod. Persze sem tévedhetetlenek, sem mindentudók nem vagyunk, de igyekszünk :))

 

Megálmodtam egy olyan pénzügyi tanácsadói csapatot, melynek minden tagja etikus és ügyfélközpontú. Minden pénzügyi tanácsadónk magas szintű szakmai tudással, szakértőként segíti majd a tervezést és az eligazodást a pénzügyeidben. 

 

Olyan ügyfeleket álmodtam, akiknek fontos a pénzügyi tudatosság, akik odafigyelnek a pénzügyeikre és bizalmi kapcsolatra épülő, szakértői segítséget keresnek hozzá.

 

Ezekre ad garanciát az Etikuspénzügyek.hu márkanév.

 

 

Miért írom ezt a blogot? Mert fontos, hogy még többet tudj...

 

 

Célom ezzel a bloggal az, hogy írásaim által Te is, és minden olvasóm úgy érezze, érdemes volt elolvasnod a cikkeimet, mert legalább egy olyan információt találtál mindegyikben, amit eddig még nem ismertél, és ezáltal megkönnyíthettem számodra a döntéshozatalt, vagy megóvhattalak attól, hogy csapdába ess.

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Segítünk Neked, mert pontosan érted, hogy rendelkezned kell a szükséges pénzügyi intelligenciával ahhoz, hogy elérd azt az anyagi színvonalat, amit szeretnél. Csakis tudatos pénzügyi döntésekkel érheted el az anyagi függetlenséget. Abban is segítünk, hogy mindezt úgy érd el, hogy közben ne kelljen azon aggódnod, hogy vajon mi van az "apró betűs" részekben. Mert tudjuk, hogy fontos Neked a saját magad, és a szeretteid biztonsága.

 

 

 

 

kiszallas-a-mokuskerekbol

Szállj ki a mókuskerékből!

 

 

2010.novembere óta dolgozom biztosítási, pénzügyi és Cafetéria szakértőként, üzemgazdász és mérlegképes könyvelői végzettséggel. Folyamatosan képzem magam, hogy tudásom mindig naprakész legyen, és ezáltal valós segítséget adhassak. Ugyanez az elvárás a munkatársaimmal szemben is...

 

Elveimnek, szakmai tudásomnak és hozzáállásomnak egyre többször keresnek meg a különböző médiáktól, hogy segítsek. Ezekből néhány:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni profi pénzügyi tanácsadói küldetésInterjúra kért fel az Üzletem.hu is a 12 kérdés - 12 válasz sorozatában. Arról beszélgettünk, milyen terveim vannak, milyen értékek fontosak számomra, milyen elvek mentén dolgozom, és mi az a küldetés, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

Miben tudunk Neked segíteni?

 

 

 

 

 

Cziráki Móni pénzügyi tervezés

Személyes pénzügyi terved alap elemei

 

 

Mitől etikus egy tanácsadó?

 

 

Röviden a legfőbb szempontok:

 

 • Annak tudatában végzi tevékenységét, hogy iránymutatásai nagy hatással lehetnek annak életére, akinél tanácsadást végez, ezért
   
  • érthetően és egyértelműen kommunikál, valamint teljeskörű tájékoztatást ad
    
  • magas szintű, napra kész szakmai tudással rendelkezik, hogy valós segítséget adhasson
    
  • a kapott információkat (magánéleti, egészségügyi és pénzügyi) bizalmasan kezeli
    
  • nem tesz hamis ígéreteket az elérhető eredményekről, csak azért, hogy rábírjon a szerződéskötésre
    
  • nem beszél rá senkit arra, hogy szerződést kössön, ez a Te döntésed kell legyen a kapott információk alapján
    
  • szívvel-lélekkel dolgozik.
    
 • Semmilyen körülmények között nem él vissza a bizalmi kapcsolattal, nem használja ki azt semmilyen érdekből (szakmai, személyes vagy anyagi).
   
 • Tiszteletben tartja az ügyfél érdekeit és szabad akaratát, valamint más tanácsadók munkáját.

 

 

Szívesen veszem, ha megírod a véleményedet, az építő kritika különösen hasznos lenne, az elismerés pedig jól esik smiley

Azonnal szeretnél értesülni a megjelenő cikkem tartalmáról?

 

Küldd a Cikkfigyelőt!

 

Ha szívesen követnél folyamatosan, csatlakozz Facebook oldalamhoz!

 

 

 

 

Szívesen megosztod velem, hogy milyen témakörök érdekelnek? 

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

 

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest)

 

Cziráki Móni elégedett ügyfele"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi)

 

Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó vilàgban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság... (Kapocsi-Pécsi Anna, Kartal)

 

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának!Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal ajánlotta a legjobb lehetőségeket. Azóta is nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is , amivel korábban csak topogtam egyhelyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest)

 

"Úgy ragyogsz mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest)

 

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve)

 

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest)

 

"Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest)

 

 

 

Muszáj elolvasnod

Keresés a cikkek tartalmában: 

 

Te hogyan élsz majd nyugdíjasként? Gazdag leszel vagy szegény? Utazgatsz vagy rezsire sem futja?

ELOLVASOM ezt a kérdést feszegető írásodat

 

Itt az etikus életbiztosítás! Mit is jelent ez? Milyen előnyei vannak és milyen veszélyeket rejt számodra?

ELOLVASOM a cikksorozatot erről

 

Érdekel, milyen juttatások adhatók 2017-től és hogyan? Szeretnéd tudni, hogyan alakíthatod ki cégedben a juttatások rendszerét úgy, hogy pénzt spórolj és munkavállalóid mégis elégedettek legyenek? Regisztrálj és töltsd le a tudásanyagot!

ELOLVASOM az ezzel kapcsolatos információkat

 

Mennyire vagy pénzügyileg intelligens? Miért fontos a pénzügyekben a tudatosság?

ELOLVASOM erről szóló gondolataidat 

 

Tisztában vagy a kockázataiddal és a helyén kezeled őket? 

ELOLVASOM, kíváncsi vagyok rá

 

Mónika Czirákiné Kocsis

 

 

Etikuspénzügyek csapata

 
Cziráki Móni Mensa HungarIQa     Cziráki Móni Kiemelt Tanácsadó          

 

Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatoságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el, kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

HITELKALKULÁTOR

 

Hitelkalkulátor

 

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

KGFB / CASCO ajánlatot kérek

 

 

Szeretném a HELP kárképviseletet!

 

CSATLAKOZZ FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

 
Pénzügyi Navigátor csoport
Facebook-csoport · 179 tag
Csatlakozás a csoporthoz
Ha már unod a nyomulós ügynököket, valódi segítőkre és hiteles információkra van szükséged, csatlakozz hozzánk! A csoport célja, hogy összefogja és segítse azokat, akik tenni akarnak önmagukért és az anyagi függetlenségükért.  Csatlakozz Te is, ha szeretnél tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. Szeretettel látunk, ha szívesen beszélgetsz a pénzügyekről, és osztod meg a tapasztalataidat másokkal. A körülmények hibáztatása csak a pénzügyi kultúra legalsó foka, mi annál magasabbra törünk, mert hisszük, hogy lehetőségek és megoldások mindig vannak, csak meg kell találnunk őket és cselekednünk kell..
 

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

"Szia! Szeretnék gratulálni a tegnapi előadásodhoz! Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettelek Téged és amit csinálsz és nagyon hàlàs vagyok a sok-sok igazán hasznos online infóért! Bízom abban, hogy nagyon sokat hallunk még! Köszönöm szépen mégegyszer!" (M. Edit, Székesfehérvár)

 

"Remélem Mónika, hogy sokakhoz eljutsz, mielőbb ;) Gratulálok ehhez a nemes hivatáshoz!" (Császár Eszter, Budapest - coach)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

"Mindig naprakész, a legfontosabbat, a részletekben megbújó kockázatokat is ismeri. Ha projekten dolgozik, elnyűhetetlen munkabírása van, kreatív, és sosem hagy cserben!" (Somos András, Budapest - riporter)

 

"Én az internetről, véletlenszerűen (tudjuk, hogy nincsenek véletlenek) kerestem meg Mónit. Már az első E-mail, telefon, majd a személyes találkozás alkalmával éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon türelmesen végighallgatta, hogy mire szeretnék megoldást találni a segítségével. Ez a pozitív, professzionális hozzáállás segített eldönteni, hogy Őt akarom. Olyan jó tanácsokat adott, hogy életem végéig hálás leszek érte! Köszönöm, hogy ott vagy, ha pénzügyekbe gubancolódok, és mindig számíthatok Rád!" (Incze Ida, Budapest)

 

"Köszönöm, hogy helyettem is előre gondolkodsz a pénzügyeimmel kapcsolatban! Mindig napra kész és felkészült vagy és sosem érzem kínosan magam a társaságodban amiatt (sem), hogy én ezekhez a dolgokhoz nem értek, és kedvem sincs túl sokat foglalkozni velük. Ja, és kisgyerek- és családkompatibilitásod is fantasztikus! Nem zavarnak az időnként felhangzó csatakiáltások, berontó gyerekek, mindig kedves és közvetlen tudsz maradni. (Gál Izóra, Dunakeszi - egyetemi adjunktus)

 

"Professzionális és etikus. Mindkettô elengedhetetlen, ha pénzügyekről van szó... a rohanó világban mégis jellemzően: bármikor elérhető, szakmailag topp, minőségi és teljeskörű tájékoztatással fűszerezve minden ami pénzügyi... és a ráadás a humánközpontúság..." (Pécsi Anna, Kartal - szakmai vezető)

 

"Mónika az egyik legetikusabb pénzügyi szakember, akivel valaha együtt dolgoztam. Mindig az ügyfelei igényeit tartotta szem előtt és ezt olyannyira küldetésének érezte, hogy konfliktusokat is fel mert vállalni emiatt. Összeszedett, logikusan gondolkodó és magát folyamatosan képző pénzügyi személyi edzőt ismerhetünk meg benne, akire szívesen bízom rá a pénzügyeimet." (Sólyom László, Budapest - humánerőforrás menedzser)

 

"Csak gratulálni tudok Mónikának! Olyan szakértelemmel, elmagyarázott minden apró részletet, ittam szavait! Olyan figyelmes volt,minden problémámat komolyan vette, és úgy figyelt rám, azonnal felvázolta a lehetőségeket. Azóta is, nap mint nap előttem vannak a megoldások, amelyeket alkalmazok is, míg korábban csak topogtam egy helyben. Mindenkinek csak ajánlani tudom közvetlen barátságát, szakértelmét, tudatos és tapasztalt egyéniségét! Itt a lehetőség, hogy akinek vannak bizonytalanságai a jövővel kapcsolatosan, hogyan tovább....csak forduljon teljes bizalommal Mónikához!..Hajrá!" (Kisné Mike Erzsébet, Budapest - fodrász)

 

"Úgy ragyogsz, mint egy gyémánt. Sokáig igazgasd a sorsunkat és segíts az útvesztőket elkerülni. Sok sikert! Szeretünk" (Dr. Tófalvi. Ágnes, Budapest - fogorvos)

 

"Azért szeretünk veled dolgozni, mert lelkiismeretes vagy ,jó az információáramlás, gyors ügyintézés és a kapcsolat ápolás" (Mendi Lorenzo., Ráckeve - menedzser)

 

"Nekem nagy segítség volt, hogy gyakran  elérhető voltál és nem csak azt a kötelező biztit nézed meg, amivel épp akkor foglalkozunk, hanem a hitelt és mást is. Fel vagy visszahívás,  amikor kellett és valóban meg szeretted volna oldani az esetleges problémákat. A megbízható pörgést és a személyes figyelmet emelném ki. Ja és jó, hogy mobil és rugalmas vagy és nem kell annyit a dolgok után rohangásznom. Ja és jó, hogy magabiztosan átlátsz több területet, ebben segítséget ajánlasz, nem tukmálod."  (Gál Nóra, Budapest - gyógypedagógus-logopédus)

 

Eddigi munkádat nagyra értékelem , mert valóban segítség , hogy összefogod a biztosításainkat. Probléma esetén elérhető vagy. Megmondod ha valamiben buktató van .Soha nem éreztem, hogy eleged van , pedig, nyilván sokszor megterhelő ez a sok intézni való." (Dr. Z. Júlia, Budapest - családorvos)

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

Címkék

Friss Hírek