...

Már Szegeden is elérhető az Etikuspénzügyek.hu

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Tovább erősödik az Etikuspénzügyek.hu - már Szegeden is :)

 

 

Emlékszel mit írtam, amikor Kriszta csatlakozott a csapatunkhoz? 

 

"Bár keresem következő munkatársunkat, nem hirdetek. Azt gondolom, aki azonosulni tud velünk, és ki akar lépni a jelenlegi ördögi köréből, az megkeres majd. Ebben hiszek 30 éve, és ez korábban is bevált. Mindig így találtam meg a legjobb munkatársakat, és a legjobb vevőket/ügyfeleket is..."

 

Nos, a folyamat megállíthatatlanul zajlik, és megtaláltam legújabb csapattagunkat. Így már Szegeden és környékén is személyesen tudunk Neked segíteni. Válaszd ki független pénzügyi tanácsadóink közül azt, akivel úgy érzed, a legjobban együtt tudnál működni pénzügyi céljaid eléréséhez. Kattints:

 

Tanácsadót választok

 

Ki az új csapattagunk és miért jó Neked, ha az Etkuspénzügyek.hu csapatával együttműködsz ügyfélként?

 

 

Már Szegeden is elérhető az Etikuspénzügyek.hu

Itt az etikus független pénzügyi tanácsadók csapata :)

 

Dági Mariann 13 éven át pénzügyi-könyvelői vonalon dolgozott. Hiszen a Szegedi Tudományegyetem vállalkozó menedzser pénzügyi-informatika szakán végzett, majd megszerezte a mérlegképes könyvelői végzettséget is.

 

Egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy pénzügyi tanácsadóként dolgozik tovább, mert szakmai területen maradva, de emberekkel akart foglalkozni. Olyan hivatást keresett, amelyben pénzügyi szaktudását és tapasztalatát felhasználva segíteni tud mások pénzügyi céljainak és aktuális problémáinak megoldásában.

 

Mariann régóta olvasóm, hiszen jól tudta használni írásimat, összehasonlító táblázataimat a munkájában. Azonban úgy érezte, még keresi a helyét, ezért felhívott. Sokat beszélgettünik, mielőtt meghoztuk a döntést, hogy közösen dolgozunk tovább.

 

Ezekben a beszélgetésekben azt éreztem, hogy tökéletesen egy irányba megyünk. Ugyanolyan fontos számára a pénzügyi tudatosság fejlesztése, mint számomra. Amikor pedig arról van szó, hogy segítsen valakinek, akkor félre tudja tenni a saját érdekei elsődlegességét, és a másik fél számára legkedvezőbb megoldást keresi meg.

 

Át tud ülni a "másik oldalra", akár magánszemélyről, akár vállalkozóról van szó. Kiváló segítőd lesz a magán- és vállalkozói pénzügyeid tervezésében és kezelésében egyaránt. Könyvelői végzettsége és tapasztalata pedig hasznos lesz Számodra a céged pénzügyi portfóliójának minél jobb összeállításában.

 

Fordulj hozzá bizalommal a kérdéseiddel. Különösen akkor, ha Szegeden vagy környékén élsz, hiszen ez esetben személyesen is tudtok találkozni.

 

Mariannt - ahogy bemutatkozójában is írja - beszélgetésünk és írásaim arról győzték meg, hogy azonos értékrendünkkel, szakmai tudásommal és tapasztalatommal közösen megvalósítjuk azokat a célokat is, amiket kitűzött magának.

 

Hiszen nem kis célokért dolgozunk. Persze minden független pénzügyi tanácsadónknak megvannak a maga egyéni céljai is. Igaz, ezek nem publikusak :).

 

Közös célunk viszont Krisztával és Mariannal egyrészt, hogy bebizonyítsuk, lehet ezt a szakmát jól, korrekt módon, magas szakmai színvonal is csinálni.

 

Bebizonyítjuk, hogy egy független pénzügyi tanácsadónak megéri etikusan és felkészülten dolgozni, mert megtérül a rengeteg idő és pénz, amit szaktudásának naprakészen tartásával és fejlesztésével tölt. 

 

Bebizonyítjuk, hogy vannak olyan független pénzügyi tanácsadók, akikhez bizalommal fordulhatsz, akiket felhívhatsz, ha gyors és szakmailag megalapozott választ keresel a kérdéseidre.

 

Bebizonyítjuk Neked, hogy rengeteg időt, idegeskedést és pénzt tudsz megspórolni azzal, ha olyan szakértő segítőt választasz a magán és válallkozói pénzügyi terveidhez, aki éveken át kézben tartja a dolgaidat. Ott állsz majd, és nem érted, miért is nem dolgoztál velünk eddig :))

 

Csak egy kattintás és segítünk a pénzügyi tervezésedben, hogy közelebb kerülhess azon aktuális pénzügyi problémáid megoldásához, amelyek most foglalkoztatnak. Vagy csak egyszerűen lesz egy ember, aki rendben tartja a pénzügyi termék portfóliódat, míg Te pihensz, a szeretteiddel töltöd az időt, vagy éppen megvalósítod önmagad és az álmaidat:

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

 

Miért legyél épp TE az Etikuspénzügyek.hu csapatának következő tagja?

 

 

Már Szegeden is elérhető az Etikuspénzügyek.hu

Dolgozz velünk független pénzügyi tanácsadóként, etikusan :)

 

 

Amikor leülök beszélgetni egy-egy jelentkezővel azt érzem, hogy elsősorban azok keresnek meg (és azokkal kezdjük meg végül a közös munkát), akik többre vágynak, mint amit jelenlegi "munkahelyük" adni tud.

 

Gyakran csak azért, mert több szakmai és mentori támogatásra van szükségük ahhoz, hogy végül önállóan és sikeresen tudjanak majd dolgozni. Előrfordul az is, hogy visszahúzzák őket a napi rutin elvárások és túl nagy a nyomás a kötelező tervek miatt, pedig önálló munkára képes, jó tanácsadó lehetne.

 

Találkoztam olyannal is, akinek további tervei vannak, és szeretné megnyitni a saját irodáját, a saját kis csapatával (mint például Mariann). Vagyis felépíteni ténylegesen a saját vállalkozását. Van, aki pont emiatt most szeretne kiszakadni az alkalmazotti létből, és szárnyalni a vállalkozói szabadsággal.

 

Beszélgettem már kollégával, akit az vonz, hogy specializálódhat egy területre, de van, aki úgy érzi velünk lehetősége van végre elérni pénzügyi céljait.

 

Mindenkinél más a "miért", egy dolog azonban ugyanaz. Azért jelentkeznek, mert az értékrendünk megegyezik, és azonosulni tudnak a társadalmi felelősségvállalásként megjelenő pénzügyi tudatosság fejlesztési programunkkal.

 

Lehetsz gyakorlott, de lehetsz kezdő is. Ezt a szakmát meglehet tanulni, és mindig van lehetőség tovább fejlődni. A lényeg, hogy akard csinálni, és szeresd, amit csinálsz. Ha hiszel magadban és abban, hogy a tudásoddal segíthetsz másoknak, akkor menni fog.

 

Mi az, amit nem tudok adni, ha az Etikuspénzügyek.hu csapatának tagja leszel?

 

  • Extrém magas jutalék - nos, az nem itt van. Ennek oka egyszerű. Megbízási szerződésünk az UFS-hez köt, tehát nem közvetlenül kapjuk a jutalékot egy-egy pénzintézettől, hanem az UFS-en keresztül.
     
    • Sokat gondolkodtam annak idején én is, megéri-e. Mostmár tudom, hogy igen. Amit cserébe kapok - például adminisztratív és jogi megfelelőségi háttér, szakmai képzések, e-laerning lehetőség, ügyfélnyilvántartó rendszer, szakmai háttértámogatás, címanyag, saját kopogtató termékek - megéri az árát.
       
    • Mondhatod, hogy annál a cégnél, akivel jelenleg szerződésben állsz, valamivel magasabb a jutalék kulcs. Rendben, megértem. De akkor miért is keresel másikat?
       
  • Előre meghatározott éves tervteljesítési kényszer - felnőtt vagy, azért vagy itt, hogy pénzt keress.
     
    • Az éves terveknek, a meghatározott termékre szóló kampányoknak semmi köze az igény alapú értékesítéshez, márpedig én ebben hiszek. 
       
    • Mielőtt elkezdjük a közös munkát, át fogjuk beszélni a céljaidat, így a pénzügyi céljaidat is. Mi az, amit el akarsz érni, és mennyi idő alatt. Innentől kezdve én csak segítelek ebben, a nyomás a bensődből kell érkezzen, hogy elérhesd, amit megcéloztál :)
       
  • Ügyfelek megkeresése helyetted - hmmm, ez a TE feladatod.
    • Jól hangzik, amikor azt mondják, leegyeztetjük Neked a találkozót és csak ki kell menned. Nos, mi itt MÉG nem tartunk. Viszont független alkuszként örökítheted a meglevő ügyfeleid szerződéseid, ami biztosítja a speratívot.
       
    • Egyre többen jelentkeznek a blogon keresztül, és kérnek segítséget tűlünk, mely csapatnak Te is része leszel. De segítek felépíteni a saját márkádat az Etikuspénzügyek.hu oldalon keresztül, hogy Téged személyesen keressenek meg az ügyfelek.
       
    • Az UFS-en keresztül is gyakran érkezik ügyfélállomány és címanyag, amiből értékes ügyfeleid lehetnek.

 

 

Mik azok, amik segítenek Téged abban, hogy sikeressé válj, ha az Etikuspénzügyek.hu csapatának tagja leszel?

 

  • Online és offline képzések, tréningek az UFS Akadémián.
  • Naprakész és azonnali információkat adó ügyfél nyilvántartó rendszer.
  • Az Etikuspénzügyek.hu saját képzési és CRM rendszere hamarosan.
  • Saját weboldal lehetősége, lead-ek.
  • Pontos jutalékelszámolás, többféle - idővel - fix jövedelmet biztosító jutalék.
  • Értékesítés támogató rendszer - tarifálók, ügyfél és szerződésnyilvántartás, jutalék, tudás anyagok.
  • Adminisztrációs háttér segítség.
  • Több, mint 30 pénzintézet termékei és szolgáltatásai - biztosítások és banki termékek (magánszemélyeknek és vállalkozásoknak), lakástakarékok és NOK.
  • Mentori segítség, ha nem tudod, hogyan is kezdd el vagy épp csak elakadtál.
  • Lehetőség arra, hogy felépítsd a saját válallkozásodat.
  • Dolgozhatsz csak abban a termékkörben is, amiben a legjobb vagy.
  • Rendszeres heti konzultáció, hogy elérd a céljaidat.

 

Hogy ezek pontosan mit takarnak, azt személyes beszélgetésünk során elmondom. Korábbi írásomban (amikor Kriszta csatlakozott) részletesen is meséltem az általunk kínált lehetőségekről. Olvasd el itt :)

 

Izgalmas szakmai kihívásokat és érzelmi töltöttséget ad a hivatásunk úgy, hogy közben esélyed van a legvadabb személyes céljaidat, álmaidat is megvalósítani. Akár már szakmabeli vagy és többre vágysz, mint amit most kapsz. Akár most szeretnél pályát módosítani, hogy elérhesd végre, amire vágysz.

 

Tedd magad próbára velünk, és bebizonytíjuk együtt Veled, hogy bármit elérhetsz, csakis Rajtad múlik. Egyet azonban soha ne feledj el: senki nem tudja megcsinálni helyetted. Mi csak támogatni, inspirálni tudunk, tenned Neked kell :)). Ha felkészültél és a hozzáállásod is rendben, akkor kattints :)

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

Te ugyan nem erre a pályára születtél, de van olyan ismerősöd, akivel örömmel megosztanád a lehetőséget? Tedd meg most:

 

 

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva (2019.11.10.))

Már Szegeden is elérhető az Etikuspénzügyek.hu

Vissza

Címkék : etikus tanácsadó, független pénzügyi tanácsadó, pénzügyi tanácsadó, hiteltanácsadó, befektetési tanácsadó, életbiztosítás, vagyonbiztosítások, hitelfelvétel, személyi kölcsön, pénzügyi tervezés, pénzügyi tudatosság, pénzügyi tanácsadói karrier, pénzügyek okosan, dolgozz velünk, munkatársakat keresek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek