...

Az Etikuspénzügyek.hu tanácsadói csapata érted, Neked dolgozik és Téged segít

 

 

Amikor pénzügyi tanácsadói csapatunkba beválasztok egy független pénzügyi tanácsadó szakértőt, alapkövetelmény, hogy, az emberi értékrendje és a szakmai tudása ugyanolyan magas színvonalú legyen, mint amit kezdettől fogva én is nyújtok.

 

Mert az a legfontosabb számomra, hogy, ha az Etikuspénzügyek.hu szakértőjével ülsz le beszélgetni, akkor első pillanattól kezdve biztos legyél két dologban:

 

 1. Tanácsadónk megbízható, etikus és ügyfélközpontú
 2. Magas szakmai tudással, naprakész ismeretekkel rendelkezik, és megkeresi a Számodra legjobb megoldást

 

Ezekből az elvárásokból a pénzügyi szakmai tudás tanulható. Lehetsz kezdő vagy pályamódosító is, ehhez csak fenékre van szükség. Megtanítunk mindenre, ami ehhez a szakmához kell. Arra is, hogyan csináld jól. Az emberi értékeket viszont Neked kell magaddal hoznod...

 

Ha most pénzügyi tanácsadóként olvasod soraimat és szívesen csatlakoznál, KATTINTS!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

Kérdésed van? Segítséget keresel aktuális pénzügyi kérdésed megválaszolásához vagy problémád megoldásához? Válaszd ki, ki az, akivel a legszívesebben dolgoznál együtt és vedd fel vele a kapcsolatot!

 

Cziráki Móni független pénzügyi tanácsadóCziráki Móni - Pénzügyi személyi edző

06 30 56 55 402

cziraki.moni@etikuspenzugyek.hu

Személyesen segíteni Neked Budapesten és 30 km-es körzetében tudok konkrét pénzügyi termékekkel és pénzügyi tanácsadással:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • lakástakarék magánszemélyeknek és társasházaknak
   
 • NOK (nemzeti otthonteremtő közösség)
   
 • értékpapírszámla (ERSTE) magánszemélyeknek és vállalkozásoknak
   
 • autólízing

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 110110520405, Pénzügyi és tőkepiaci közvetítői törzsszámom: 25563030.

 

Megmutatom neked, hogy az anyagi biztonsághoz, és az anyagi függetlenséghez vezető titkos kulcs benned van: a pénzügyi tudatosságod. Erről szólnak írásaim itt a blogon, ahol szempontokat, összehasonlításokat, alapvető pénzügyi ismereteket adok át.

 

A pénzügyekben kiemelkedően fontos a bizalmi kapcsolat és a komplex szemlélet ahhoz, hogy ár-érték arányban a legjobban járj.

 

Ezért tanácsadóként megtalálom a pénzügyi problémáid megoldásához a megfelelő terméket, és folyamatosan nyomon követjük az aktuális helyzeted alapján a meglevőket is. Kezelem a biztosításaidat, megkeresem a számodra legjobb banki terméket, és a befektetéseidben is segítelek.

 

Másrészt együttműködésünk során abban is támogatlak majd, hogy képessé válj tudatosan jó pénzügyi döntéseket hozni. A pénzügyi fogalmakat bárki képes bemagolni. De Te érteni is fogod, mire jók, vagy mit kerülj el. Ahogy azt is, mire figyelj, milyen tényezők alapján, és hogyan dönts tudatosan jól egy-egy pénzügyi kérdésben.

 

Mert a legkisebb döntésnek is súlya van a jövőd szempontjából. Bármilyen családból jöttél, bárhol is tartasz most, később lehetsz majd gazdag vagy szegény. Rajtad múlik, nem a körülményeken!

 

Érdekel, mit is nyújtok pénzügyi tanácsadásom keretében? KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Maximális szakértelem és odafigyelés az alapja pénzügyi tanácsadási szolgáltatásaimnak. Azért fogsz Te is szívesen dolgozni velem hosszútávon is, mert megkönnyítem az életedet. Azért dolgozom, hogy legyen időd és pénzed az együttműködésünk eredményeképp.

 

Azok, akikkel elkezdjük az együttműködést, kitartanak mellettem és ragaszkodnak hozzám a továbbiakban. Értékes információkat, hasznos segítséget adok, ami előnyös helyzetet teremt az életük pénzügyi területein.

 

Személyes pénzügyi terved elkészítésével lehetővé válik számodra pénzügyi céljaid elérése. Tudatosan elkezdjük felépíteni a megfelelő anyagi hátteredet vagy azt, hogy a meglevőnél még stabilabb, és céljaidnak méginkább megfelelő legyen a pénzügyi portfóliód.

 

Idővel megfelelő anyagi háttérrel rendelkezhetsz ahhoz (ha még nem így van), hogy hobbidnak, kedvenc szórakozásaidnak, és szeretteidnek szentelhesd az idődet.

 

Képes lehetsz anyagi biztonságot teremteni magadnak és családodnak az előre látható és a váratlan események bekövetkezése esetén is.

 

Megteremtheted gyermekeidnek az önálló életük elkezdésének pénzügyi feltételeit, és gondoskodhatsz a könnyed nyugdíjas éveitekről. Ha ahhoz van kedved, utazgathatsz, vagy megveheted a rég vágyott státusz szimbólumokat, melyek azt jelzik, hogy megteheted, mert van rá pénzed.

 

MENSA tagként kiemelten fontosnak tartom a pénzügyi intelligenciát, s erre tanítom azokat is, akik már hosszabb-rövidebb ideje velem dolgoznak. Ezen múlik ugyanis, hogy valaki szegény vagy gazdag lesz. Nem az a lényeg, hogy emnnyit keresel épp, hanem az, hogy mennyire vagy tudatos a pénzügyeidben...

 

Folyamatos segítséget kapsz tőlem, az egyszerű ügyintézésektől kezdve, kárbejelentésen át, egészen a befektetéseid nyomonkövetéséig és a komplett pénzügyi tervezésig, így ár-érték arányban a legjobbat kapod.

 

Dági Mariann pénzügyi tervező Dági Marianna - Pénzügyek okosan

 06 20 44 84 554

 d.marianna@etikuspenzugyek.hu

Személyesen Szegeden és környékén tudok Neked segíteni:

 

 • személy-, vagyon-, és felelősségbiztosítások magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • pénzügyi termékek (bankszámlák, hitelek, lízing) magánszemélyeknek, társasházaknak és vállalkozásoknak
   
 • lakástakarék magánszemélyeknek és társasházaknak
   
 • értékpapírszámla (ERSTE) magánszemélyeknek és vállalkozásoknak

 

Ha ellenőriznél, MNB regisztrációs számom: 119011600166, Pénzügyi és tőkepiaci közvetítői törzsszámom: 68224484.

 

A Szegedi Tudományegyetem vállalkozó menedzser mérnök– pénzügyi informatika szakán végeztem, emellett pedig mérlegképes könyvelő végzettséget szereztem. 13 év vállalkozói pénzügy - könyvelői múlt után döntöttem úgy, hogy magam mögött hagyom ezt a területet és kerestem a lehetőséget a váltásra.

 

Több, mint egy éve döntöttem a pénzügyi tanácsadói munka mellett.

 

Leginkább az motivál, hogy a negatív tapasztalatokat megdöntsem a tanácsadókkal szemben és olyan pénzügyi szakemberré váljak, akit megbízható, figyelmes, és megoldásközpontú emberként ismernek az ügyfelei. Legfőképp ez az értékrend hozott ide, az Etikuspénzügyek.hu csapatához. Móni szakmai tapasztalata, cikkei a blogon látatlanban is meggyőzött arról, hogy vele akarok dolgozni.

 

Céljaim közé tartozik az is, hogy elősegítsem a magyarok pénzügyi tudatosságának fejlesztését. Erősségeim a szorgalmam, tanulási vágyam, szakmai tudásom, korábbi tapasztalataim és felelős gondolkodásom az ügyfeleimmel kapcsolatban.

 

Másoknak segíteni fontos része az életemnek és úgy érzem, iránytűként tudok utat mutatni ügyfeleimnek, és leendő munkatársaimnak a pénzügyek szövevényes világában.

 

Szívesen beszélgetek az emberekkel. Szeretem fürkészni azt, hogy hol tartanak most, mi a tervük a jövőre nézve, és természetesen hogyan szeretnének oda eljutni. Általában a közös beszélgetések hoznak más-más nézőpontokat, lehetőségeket, amivel kitaláljuk az ő egyéni megoldásukat. Minden esetben az ügyfelek igényeire, céljaira fókuszálok, és a legjobb lehetőségeket keresem a kihívások megoldására.

 

 Bozai Zsuzsa - Pénzügyi tervező

 06 31 200 96 44

 bozai.zsuzsa@etikuspenzugyek.hu

Többet Zsuzsiról hamarosan...

 

Már csak egy dolog maradt hátra. Legyenek pénzügyeid, szerződéseid egy kézben! Veled mikor találkozunk?

 

 

Etikuspénzügyek.hu

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek