...

Akciós a lakáslottó - mit nyerhetsz vele?

Kategória: Pénzhírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

40%-os díjkedvezmény a NOK-nál 2018.március 31-ig! (frissítve)

 

 

Mióta megjelent előző cikkem a különböző lakással kapcsolatos akciókról, azóta sokan kérdeztétek tőlem, hogy mi is a NOK akció lényege és miért lenne jó ez bárkinek is. Mióta pedig a CNOK rendszeresen kiteszi írásaimat az oldalára, egyre szaporodnak a kérdések, amiket kapok.

 

A lakáshitelek esetében a bankok akciói már hagyományosak, a lakástakarékpénztárak is mindig kitalálnak valamit, hogy őket válaszd. De a Nemzeti Otthonteremtő Közösség még egy új támogatási forma.

 

 

Akciós a lakáslottó - mit nyerhetsz vele?

 

 

Ezért írtam korábban, hogy "nyitási akció".

 

 

Az előző cikket itt olvashatod, mostani írásomban pedig akkor számoljunk egy kicsit a NOK-kal... Maradjunk a megszokott példámnál, melyben 15.000.000 Ft-os szerződést kötsz 15 évre, így a 4.500.000 állami támogatással 19.500.000 Ft-hoz jutsz.

 

Legutóbb azzal számoltam, hogy ingatlanbefektetésben gondolkodsz. Van 10-11 millió Ft-od, amit arra tudsz majd felhasználni, hogy feltöltsd a befizetéseid és licitálj, mert így akár 3 hónap múlva hozzájuthatsz a teljes összeghez a 4,5 millió Ft állami támogatással együtt. Hogy ez bővebben mit jelent, hívj fel és elmondom.

 

Mint már említettem, ezt a 15 millió Ft-ot kamatmentes részletre kapod meg. A felmerülő költségeid pedig: regisztrációs díj 1%, szervezési díj 0,1% (max. 20.000 Ft / hó) és hitelfedezeti életbiztosítás 0,02% / hó.

 

Soknak tűnik? Sokan az LTP-vel hasonlítják össze. Ne tedd, hiszen almát hasonlítasz körtével. Ha mégis összevetnéd a költségeket, akkor ott kalkulálj a számlanyitási díjjal, számlavezetési díjjal, 1% kezelési költséggel, a hitelkamattal és a hitelfelvétel költségeivel. Számolj és úgy hasonlítsd össze...

 

 

Az akció keretében 2018.03.31.-ig a teljes futamidőre 40%-os szervezési díj kedvezményben részesülsz.

 

 

Mit jelent ez számokban?

 

AKCIÓ NÉLKÜL a 19,5 millió Ft-os összeg kezdeti és havi költségei:

  • 150.000 Ft regisztrációs díj / csatlakozáskor
  •   83.333 Ft alaprészlet / hó
  •   15.000 Ft szervezési díj / hó
  •     3.000 Ft hitelfedezeti biztosítás / hó

 

AKCIÓSAN MOST ugyanezek a költségek:

  • 150.000 Ft regisztrációs díj / csatlakozáskor 
  •   83.333 Ft alaprészlet / hó
  •     9.000 Ft szervezési díj / hó
  •     3.000 Ft hitelfedezeti biztosítás / hó

 

Tehát a havi részleted az akcióval pedig 15 éven át (180 hónap) 101.333 Ft helyett 95.333 Ft.

 

 

Akciós a lakáslottó - mit nyerhetsz vele?

 

 

Ez annyit jelent, hogy ha most csatlakozol, akkor a teljes futamidő alatt a költséged 1.080.000 Ft-tal lesz kevesebb, mint azoknak, akik néhány nappal később teszik majd ugyanezt, mert tovább gondolkodtak rajta.

 

 

Számoljunk tovább...

 

A példa elején azt írtam, hogy van tőkéd is a befektetéshez, amit felhasználsz arra, hogy feltöltsd a befizetéseidet 36 hónapra, valamint licitálsz is vele. Fő szabály szerint a licittel befizetett összegre 50%-os szervezési díjat kell csak fizetni (akció nélkül 7.500 Ft, az akció keretében 4.500 Ft), valamint a feltöltött és licitált hónapokra nem kell megfizetned a hitelfedezeti biztosítás díját. 

 

Ez összességében annyit jelent, hogy további 258.000 Ft-ot megspórolsz a szervezési díjon és persze 357.000 Ft-ot az életbiztosításon is, de ez utóbbinak nincs köze az akcióhoz...

 

Vagyis, ha "csak" csatlakozol és fizeted havonta, akkor is megtakarítasz 1.080.000 Ft és természetesen megkapod a 4,5 millió Ft állami támogatást. Ha pedig befektetésben gondolkodva feltöltesz és licitálsz, akkor az egyébként kifizetendő költségeket csökkenteni tudod 1.615.000 Ft-tal. Azért ez nem rossz nyereség néhány hónap alatt!

 

Továbbra is azt gondolom, hogy elsősorban azoknak előnyös a NOK, akik befektetési céllal vásárolnának új ingatlant vagy ráérnek évek múlva is a vétellel. Amennyiben közéjük tartozol, ez most egy olyan lehetőség, amivel 1,5 - 2 millió Ft-os azonnali nyereséget írsz alá a csatlakozással.

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

 

Amennyiben érdekel, de nincs bizalmad az új támogatási formához, küldd el nekem kérdéseidet vagy hívj fel a 06 30 565 5402 számon! Iratkozz fel hírlevelemre és értesítelek a következő online ügyfélkonferenciáról, ahol közvetlenül teheted fel kérdéseidet a NOK első vonalbeli vezetőinek és szakembereinek!

Vissza

Címkék : akciós feltételek, NOK, nemzeti otthonteremtő közösség, ingatlanbefektetés, lakáscélú megtakarítás, támogatott lakáshitel, új lakásvásárlás kamatmentes részletre, lakáslottó, lakashitel

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek