...

Döbbenetes különbségek a bankok között a babaváró kölcsönnél - összehasonlítottuk

Kategória: Hitelek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Óriási különbségek a bankok igénylési feltételei között a Babaváró hitelnél

 

 

Talán Te is, mint legtöbben, úgy gondolod, hogy akkor jársz a legjobban, ha a saját bankodnál igényeled meg a Babaváró hitelt / életkezdési támogatást. Nos, ez egyáltalán nem biztos...

 

Lassan tisztul a kép. Már nagyjából látszik, melyik bank, milyen feltételeket szab kölcsönigénylésed jóváhagyásához.

 

Fontos tudnod, hogy egyszerre csak egy banknál indíthatod el az igénylést, és a Babavárókölcsön csak egyszeri lehetőség. 

 

Vagyis, ha például már babát vársz, és hamarosan meg is születik, akkor egy rossz helyre beadott igénylés, amit elutasítanak, és egy korábban meginduló szülés pont elég ahhoz, hogy kifuthatsz az időből...

 

Ha pedig most úgy döntesz, hogy például csak 2-3 millió forintot kérsz, akkor később már nincs lehetőséged megigényelni a többit...

 

Kérlek, ne úgy tekints a Babaváró kölcsönre, mint "ingyen tízmillió". Sok pénzügyi tanácsadó így adja el, akkor is, ha nem szeretnétek (több) gyermeket.

 

A Babaváró hitel NEM INGYENHITEL, csak ha újabb gyermeket vállalsz. Ha nem születik meg, 5 év múlva 2 - 2,5 millió forintot kell egyszerre visszafizetned, utána pedig személyi kölcsönként kamatozik tovább!!!

 

Pénzügyi tervezést és átgondolást igényel ugyanúgy, mint minden más hitelfelvétel. Egyrészt, hogy ne terheld túl magatokat, másrészt, hogy az összes benne rejlő lehetőséget kihasználd, amit csak lehet :).

 

Tanácsadót választok

 

Ezért most összegyűjtöttük Neked, melyik banknál, milyen feltételeknek kell megfelelned. A babavárókölcsönhöz a TB jogviszony igazolásának igénylő nyomtatványát itt töltheted le.

 

A Babaváró kölcsönnel, autóvásárlási támogatással, falusi CSOK-kal és a kamattámogatott lakáshitellel, valamint a CSOK változásaival és a Családvédelmi akciótervvel kapcsolatos cikkeimet itt olvashatod el. Ezekben megtalálod a részletes szabályokat, a bennük rejlő előnyöket és buktatókat is.

 

 

 

A teljes összehasonlító táblázatot PDF formátumban feliratkozás után töltheted le. A táblázatból még hiányzó adatokat folyamatosan frissítem, ahogy érkeznek a válaszok a bankoktól. A link a letöltéshez, a megerősítést kérő e-mailben lesz.

 

A táblázatot folyamatosan frissítem, ahogy változnak a bankoknál a feltételek. Ezzel jól jársz, hiszen nem csak ezt, hanem a korábbi, egyéb témakörök összehasonlításaihoz is hozzáférsz, emellett folyamatosan naprakész leszel pénzügyi kérdésekben. Kattints:

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

(Azt látom, hogy többen beregisztráltok, de nem igazoljátok vissza a megerősítő e-mailt. Márpedig a letöltéshez a link a megerősítés után érkezik. Amint elküldöd az űrlapot, azonnal érkezik a megerősítést kérő levél. Ha nem látod a beérkező levelek közt, akkor néz meg a "Promóciókban" vagy a "Spam"-ben. Ha ott sincs, akkor elírtad az e-mail címedet :) - Móni)

 

 

Hogyan válaszd ki a bankot a Babaváró kölcsönöd igényléséhez?

 

 

Döbbenetes különbségek a bankok között a babaváró kölcsönnél - összehasonlítottuk

Elindult a Babaváró kölcsön / támogatás, de nem mindegy, melyik banknál kéred...

 

 

Babaváró kölcsönnel felvehető hitelösszeg és futamidő

 

 

Ha letöltötted a táblázatot, akkor látod, hogy a futamidőkben és a felvehető babaváró hitel hitelösszegében is van már eltérés a bankok között.

 

A minimális futamidő többnyire 5-6 év. A maximum pedig minden banknál 20 év, kivétel a K&H Bank, ahol ez a felvett összeg nagyságától függően lehet 10 vagy 20 év.

 

A felvehető babaváró hitel összegének maximuma természetesen mindenhol 10 millió Ft. Azonban, ha Te ennél kevesebbet szeretnél (vagy a jövedelmed nem enged többet), akkor legalább 300.000 Ft és 2.500.000 Ft közötti összegben gondolkodj, banktól függően.

 

 

Babavárókölcsön igényléséhez szükséges minimális és maximális életkor

 

 

Fontos különbség a hölgyek minimális életkora. A törvény azt írja elő, hogy be kell töltenie a 18. életévet. Azonban a bankok mást és mást várnak el belépési korként, amit 18-23 év között határoznak meg.

 

Ugyanez igaz a férj életkorára a babaváró hitel lejáratakor. Erre 65-75 év között szinte mindent megtalálunk. Sőt, van olyan bank is (Sberbank), amelyik ennek nem szab határt.

 

 

Jelenlegi munkaviszonnyal, vállalkozással kapcsolatos igénylési feltételek a Babaváró kölcsönhöz

 

 

Ebben is széles a skála. Nagy az eltérés a jelenlegi munkahelyeden elvárt munkaviszonnyal, a határozott idejű munkaviszony megítélésével, valamint a vállalkozói létedet illetően. 

 

A lényeg, hogy akkor is van lehetőséged igényelni a babaváró hitelt, ha a jelenlegi munkahelyeden még csak 1 hónapja dolgozol (Sberbank - 2019.07.25-től már ők is 3 hónapot kérnek). Viszont van olyan bank, amelyik ezt az elvárást az életkoroddal kapcsolja össze (30 év alatt 6 hónap, 30 év felltt 3 hónap a Raiffeisen elvárása). 

 

Többségében határozatlan munkaviszony esetén minimum 3 hónap az elvárás (és / vagy letelt a próbaidő).

 

Vállalkozóként, és határozott idejű munkaviszonnyal már jóval árnyaltabb a kép. Van ahol elegendő, ha 1 hónap hátra van még a határozott idejű szerződésedből, van ahol az a feltétel, hogy legalább 1 éve fennáll, egyszer már hosszabbították és még 6 hónap hátra van belőle. A kettő között szinte minden variáció feltűnik.

 

Vállalkozásodnak általános elvárásként, már 12 naptári hónap múltja és legalább egy lezárt üzleti éve kell legyen. Vizsgálják, hogy nem vagy-e valamilyen csődeljárás alatt, illetve az adózás utáni eredményed pozitív-e. Ugyanakkor van bank, amelyik egyáltalán nem vizsgálja magát a vállalkozást :).

 

 

Babaváró kölcsön igényléséhez elvárt minimum jövedelem, melyik jövedelem, hogyan számít be

 

 

A legkedvezőbb elvárás, hogy akkor is van esélyed megkapni a babavárókölcsönt, ha kettőtöknek együtt van csak meg a mindenkori nettó minimálbér összege jövedelemként. De van olyan bank is, ahol külön-külön meg kell felelnetek a nettó minimálbér elvárásnak (jelenleg 99.085 Ft).

 

Az is előfordul, hogy más az elvárás, ha közvetlen a bankfiókban igényled a babaváró hitelt, és más, ha közvetítőn keresztül.

 

A hitelfelvételnél mindig örök kérdés, hogy mi van akkor, ha nem bankszámlára érkezik a fizetésed, hanem készpénzben kapod. Nos, azt már biztosan tudjuk, hogy van 3 bank is, aki NAV jövedelemigazolással és a 08-as bevallás becsatolásával elfogadja a készpénzes, de hivatalos munkabért.

 

Amin elbukhat az igénylésed, az az egyes jövedelem típusok beszámításának módja, hiszen ettől függ a leginkább, hogy hitelképes vagy-e vagy sem.

 

Igyekeztem összegyűjteni a táblázatban, hogy melyik banknál mi számít alapjövedelemnek, és mit sorolnak a kiegészítő jövedelmek közé. Azt is, hogy ezt hány százalékban (70-100%) adják hozzá az összes jövedelemhez, valamint azt, hogy a vállalkozói jövedelmekkel hogyan számolnak.

 

Vigyázz, amikor a babaváró hitel igénylésekor megkérdezik, mennyi a jövedelmed, ne azt az összeget mond egyben, ami a bankszámládra megérkezik, mert meglepetés érhet.

 

Azt hiszed, rendben vagy, közben meg a munkáltatód által kiadott igazolás alapján (nettó bér, GYED, Cafetéria, stb.) teljesen más jön ki. A kockázatelbírálók pedig elutasítanak...

 

Az sem mindegy, hogy ha kismamaként már táppénzen vagy, akkor ezzel jövedelemként hogyan számol az adott bank. Máskép veszik a GYED-et, GYES-t, valamint az osztalék jövedelemet is. A külföldi jövedelmet sem minden bank fogadja el...

 

Sok a buktató, ezért azt javaslom, kérj segítséget a tanácsadódtól. Amennyiben nincs ilyen, vagy csak egy banknál tud segíteni, mert nem független pénzügyi tanácsadó, hívj minket, és megtaláljuk Neked a legkedvezőbb megoldást, kattints:

 

Tanácsadót választok

 

 

Döbbenetes különbségek a bankok között a babaváró kölcsönnél - összehasonlítottuk

Eleshetsz a Babaváró kölcsön lehetőségétől, ha rosszul választod ki a bankot. Kérd a Heti PénzTippet és töltsd le a 3 oldalas összehasonlítást PDF-ben.

 

 

(Azt látom, hogy többen beregisztráltok, de nem igazoljátok vissza a megerősítő e-mailt. Márpedig a letöltéshez a link a megerősítés után érkezik. Amint elküldöd az űrlapot, azonnal érkezik a megerősítést kérő levél. Ha nem látod a beérkező levelek közt, akkor néz meg a "Promóciókban" vagy a "Spam"-ben. Ha ott sincs, akkor elírtad az e-mail címedet :) - Móni)

 

 

KHR, JTM, beszámítás önerőként ingatlanvásárlásnál - a Babaváró hitel különleges szabályai

 

 

Megint csak kardinális kérdés. A rendelet legutóbbi módosítása lehetővé tette, hogy azok, akik negatív KHR listán vannak, a tartozásuk kifizetése utén közvetlenül is igényelhessék a Babaváró kölcsönt.

 

Azonban a bankok cseppet sem ilyen rugalmasak ennek a problémának a megoldásában. Mindössze két bank van, ahol esélyed van ilyenkor az igényléssel. Az OTP gond nélkül befogadja passzív KHR esetén is, a K&H-nál talán működhet, ha szuper jó ügyfél vagy, és megfelelő az indoklás.

 

A többi bank el fogja utasítani az ügyletet passzív KHR esetén, hiába fizetted ki gyorsan a tartozásodat.

 

Amennyiben ingatlan célú hitel felvételét is tervezed, akkor a passzív KHR fontos szempont. Jelenleg szintén csak két bankot tudok, ahol esélyes lehet a sikeres jelzáloghitel igénylés...

 

Jó, ha megérted a rendeletben leírt önerő szabályt is. Amennyiben felveszed a Bababváró kölcsönt ÉS 90 napon belül jelzáloghitelt is igényelsz, akkor a Babaváró hitel 75%-a lehet önerő, viszont 25%-a jelzálog hitelként számít.

 

Ennek az ingatlan terhelhetősége miatt van jelentősége.

 

Ha például a megállapított hitelbiztosítéki érték (HBÉ) - ami egyáltalán nem biztos, hogy megegyezik a vételárral - 20.000.000 Ft, és felvettél 10.000.000 Ft Babavárót, akkor ebből 2,5 millió hitelnek minősül 90 napon belül (DE van bank, ahol utána is, sőt van, ahol nem számíthat önerőnek!).

 

Vagyis a 20.000.000 Ft-os ingatlanra, a hitellel terhelhetőség korlátja miatt, maximum (80%) 16.000.000 Ft hitelt vehetsz fel, és ebbe beleszámít a Babaváró hitelből 2.500.000 Ft. Tehát kamattámogatott vagy piaci lakáshitelt már csak 13.500.000 forintot igényelhetsz.

 

A másik korlát a jövedelem terhelhetőségi mutató, vagyis a JTM. Főszabály szerint 500.000 Ft havi nettó jövedelem alatt max. 50%-ban, felette 60%-ban terhelhető törlesztő részlettel a jövedelmetek.

 

Azonban, ha felveszed a Babaváró hitelt, ennek törlesztő részletét a bankok eltérő módon számítják be a JTM korlátnál. Van bank, amelyik csak a kamattámogatott törlesztővel számol, méghozzá kezességvállalási díj nélkül, de van bank, ami a kamattámogatás nélküli törlesztőt veszi figyelembe, kezességvállalási díjjal együtt.

 

Ez azt jelenti, hogy ha van már hiteled, vagy a Babaváró hitel után lakáshitel terveid is vannak, akkor JTM korlát szempontjából a Babaváró kölcsön törlesztőjét 41.667 - 90.000 Ft között kalkulálják be.

 

Ezen szintén elbukhatod a sikeres hitelfelvételt, ha nem a megfelelő bankot választod. Figyelj erre is :)

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

 

 

 

Döbbenetes különbségek a bankok között a babaváró kölcsönnél - összehasonlítottuk

Minden szempontot érdemes figyelembe venned a bankválasztásnál, amikor Babaváró hitelt igényelsz

 

 

Speciális szabályok és akciók a Babaváró kölcsönnél

 

 

Több ilyen speciális szabály is van. Ilyenek például, hogy néhány banknál függhet az engedélyezett Babavárókölcsön összege attól, hogy mit jelölsz meg hitelcélként. A K&H például 7 millió forint feletti hitelösszeg esetén csak akkor engedélyezi a Babaváró hitelt, ha minimum 51%-ban ingatlancéllal igényled, és ezt igazolnod is kell majd.

 

Számít, hogy KATA-s vállalkozásod egyéni vállalkozás vagy cég. Van bank, amelyik a KATA-s Bt-ből származó jövedelmet nem fogadja el, csak az egyéni vállalkozásét. Ugyanakkor van olyan is, ahol még a kültagot is elfogadják.

 

Számít, hogy ugyanannál a banknál, ahol a Babaváró kölcsönt igényled, van-e más hiteled. A rendelet ugyan lehetővé teszi, hogy közvetlenül hitelkiváltásra költsd, de mindössze három banknál van erre megoldás, a többinél nincs.

 

Emellett figyelj az akciókra is :). Jelenleg több bank (Sberbank, K&H, Raiffeisen, Erste, Gránit Bank) is kínál valamilyen jóváírást (meghatározott feltételek vállalása esetén), ha náluk igényeled meg a Babaváró kölcsönt. Akár 10.000 - 50.000 Ft-ot is visszakaphatsz...

 

A TB igazolás igényléséhez a 2019.07.19-től érvényes formanyomtatványt itt tudod letölteni.

 

Frissítés 2019.10.20.: Az ERSTE Bank 20 bázispont kamatkedvezményt ad a lakáshitel kamatából, ha a Babaváró kölcsön után 90 napon belül igényled.

 

 

Milyen szempontokra figyelj még a Babaváró kölcsön igénylésekor?

 

 

Talán a fentiek, és a táblázat is jól mutatják, hogy érdemes átgondoltan döntened. Mire megszerzed a TB igazolást, az néhány napot igénybe vesz Eddig elvileg 8 nap volt, míg kiküldték, de most friss infó az egyik ügyfelemtől, hogy 15 perc alatt azonnal megkapta...

 

Mindenesetre addig nézz utána a bankok azon feltételeinek, amik Rád nézve problémásak lehetnek, és hasonlítsd őket össze.

 

Gondold át azt is, hogy a Babaváró kölcsön mellett / után milyen hitelterveid vannak még, és kalkulálj előre ezekkel is.

 

Egyrészt azért, hogy biztosan fel tudd venni azokat is. Másrészt azért, hogy biztosan rendben legyen a családi költségvetésed is.

 

Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket:

 

  • Mire fogom elkölteni a Babaváró kölcsön összegét (meglevő hitelek kifizetése, ingatlan vásárlás, befektetés)?
     
  • Marad pénzem a törlesztők kifizetése mellett a havi kiadásinkra, és a megfelelő életszínvonalunk fenntartására?
     
  • Van a költségvetésünkben elegendő fedezet a gyermek felnevelésére is?
     
  • Biztos, hogy Magyaroszágon akarunk maradni (élni és dolgozni)?
     
  • Elég erős a házasságunk? Biztos, hogy együtt maradunk még 20 évig?

 

Amennyiben megtervezted, eldöntötted, kiválasztottad, akkor vágj bele :). De ha úgy érzed, jól jönne egy független pénzügyi tanácsadó szakember a tervezéshez és a választáshoz, hívd fel a saját pénzügyi tanácsadódat. Ha nincs, akkor hívj vagy írj!

 

Segítünk megtervezni a pénzügyi céljaidhoz vezető utat, segíteni kiválasztani a megfelelő bankokat, és segítünk sorbanállás nélkül beadni az igénylést. Sőt, ha befektetési szándékkal veszed fel, abban is segítünk...

 

Végig fogjuk a kezedet, hogy lehetőleg biztosan célt érj. Kattints :)

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

Bízom benne, hogy hasznos támpontokat kaptál a Babaváró kölcsön igényléséhez. Korábban pedig az egyéb tudatos pénzügyi döntéseidet is segítették az írásaim.

 

Fantasztikus lenne, ha ezt elmondanád másoknak is. Facebook oldalamon itt tudsz értékelést adni, a Google pedig itt ad rá lehetőséget. Köszönöm a csillagokat és az ajánlást :).

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva (2019.07.06.), utoljára frissítve 2019.10.20.) 

Vissza

Címkék : családvédelmi akcióterv, családvédelem, családtámogatás, családi költségvetés, CSOK2019, babaváró kölcsön, babaváró hitel, asszonyhitel, vissza nem térítendő támogatás, lakásvásárlás, lakáshitel, lakáshiteltartozás elengedése, önerő nélkül, autóvásárlási támogatás, akciós feltételek, befektetés, családi otthonteremtési kedvezmény, független pénzügyi tanácsadó, gyermekvállalási támogatás, hitelfelvétel szempontjai, hitelfelvétel buktatói, hitelfelvétel, jövedelem terhelhetősége, JTM 2019, jelzáloghitel, kamattámogatott hitelek, kamattámogatás, kamatmentes hitel, legjobb hitel, okos pénzügyek, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadó, pénzügyi célok, személyi kölcsön, támogatás visszafizetése, támogatott lakáshitel, tudatos pénzügyi döntés, babaváróhoz TB nyomtatvány, Babaváró hitel igénylési feltételei, apró betűk nélkül

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek