...

Pórul jártál már emiatt? - milyen a jó tanácsadó

Kategória: Tudatosság | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Bizalom és biztonság - vagy mégsem?

 

 

Talán Neked is fontos, hogy valós segítséget kapj egy olyan helyzetben, amikor döntened kell egy-egy pénzügyi kérdésben. Kinek hiszel ilyenkor? Mi alapján válassz? Volt már olyan, hogy úgy érezted, csőbe húztak? Inkább magadra hagyatkozol? Kérlek, írd meg az ezzel kapcsolatos gondolataidat a cikk alatt vagy a Facebook oldalamon!

 

Amennyiben arra vagy kíváncsi, én mit nyújtok pénzügyi tanácsadási szolgáltatásom alkalmával, akkor erről itt olvashatsz többet.

 

Jól jönne a segítségetek, Móni!

 

 

Pórul jártál már emiatt? - milyen a jó tanácsadó

A döntés a Te kezedben van, hogy egyedül küzdesz vagy szakértői segítséget kérsz, de ne higgy akárkinek!

 

 

A profi pénzügyi tanácsadás bizalmi munka, de ma még nagyon sok előítélettel kell megküzdenünk. Miért? 

 

 

Mert egyrészt sokan vannak, akik nem elég felkészültek vagy a saját érdekeiket nézik, nem az ügyfelekét. Sajnos minden szakmában vannak kontárok, így nálunk is. Neked az a fontos, hogy segítséget kapj. Megfelelő segítséget a megfelelő embertől. 

 

 • Miért van az, hogy a legtöbben úgy gondolják, hogy egyedül is boldogulnak pénzügyi tudás nélkül?
   
 • Milyen károd származhat abból, ha úgy hozol döntéseket, hogy nem értesz hozzá? 
   
 • Miért kell, hogy legyen saját pénzügyi tanácsadód?
   
 • Mennyibe kerül Neked egy saját tanácsadó?
   

Ezekre és hasonló kérdésekre keresem a választ cikksorozatomban. Megmutatom Neked, miért fontos, hogy legyen valaki, aki segít eligazodni a biztosítók, bankok, befektetések világában. Valaki, aki segít rendbe tenni és összehangolni a pénzügyeidet, legyen szó a legkisebb kötelező biztosításról vagy akár egész életedre szóló nagy döntésekről.

 

 

 

 

Pórul jártál már emiatt? - milyen a jó tanácsadó

Egy profi pénzügyi tanácsadó segít átlátni a pénzügyeidet

 

 

Mi múlhat azon, mennyire látod át az összefüggéseket?

 

 

Mi múlik azon, hogyan döntesz és milyen a pénzügyi intelligenciád? Mi függ attól, hogy mennyire vagy tudatos ezen a téren, vagyis attól, hogy mennyire irányítod okosan a pénzügyeidet?

 

Az anyagi függetlenséged, a gyermekeid jövője, a Te jövőd, az életed minősége!

 

Sokan hoznak úgy döntést a pénzügyeikben, hogy nem értenek hozzá. Pedig a tudatos pénzügyi döntés csak megfelelő ismeretek birtokában lehetséges. Amennyiben rendelkezel ezzel, akkor szuper! Ha azt is tudod, hogy ne érzelmi alapon dönts, akkor semmi szükséged rám :) vagy más tanácsadóra.

 

Vagy mégis? Egy etikus pénzügyi tanácsadó leveszi a válladról az öngondoskodás pénzügyi tervezésének nehézségeit, általa elkerülheted a csapdákat, melyek anyagi veszteséget okozhatnak Neked. Persze, már hallom is: "Honnan tudom, hogy az illető ért is hozzá és etikus is?" Nos, ehhez is adok támpontokat Neked cikksorozatomban!

 

Olvasd el írásaimat, gondolkodjunk együtt:

 

1. rész - Te is megégetted már Magad? - ügynök vagy szakértő

 

2. rész - Ismersz olyan, aki járt már így? avagy szidjuk a biztosítót...

 

3. rész - PQ - avagy mennyire vagy pénzügyileg intelligens?

 

4. rész - Mitől jó egy tanácsadó? - avagy mikor bízz benne...

 

Ha úgy érzed, hogy tudok Neked segíteni és szeretnél olyan információkat kapni, amik Téged érdekelnek, írj nekem vagy kérd hírlevelemet!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Szívesen beszélgetnél velem a Téged érdeklő kérdésekről? Keressük meg közösen a megoldást a pénzügyi problémáidra és érd el az anyagi függetlenséget! A megoldás a Te kezedben van...

 

Szeretnék többet tudni!

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Móni

(Szerzői jog által védett saját tartalom. Szerző: Czirákiné Kocsis Mónika)

 

Vissza

Címkék : pénzügyi tudatosság, pénzügyi célok, pénzügyek okosan, pénzügyi intelligencia, tudatos pénzügyi döntés, tanácsadás, etikus tanácsadó, csapdák elkerülése, PQ személyi edző, tanacsadas, ongondoskodas, pénzügyi tervezés, pénzügyi tanácsadó, elérni a célt, pénzügyek, okos pénzügyek, tudatos pénzügyek, profi pénzügyi tanácsadó, anyagi függetlenség, pénzügyi tanácsadás, UL, jó tanácsadó jellemzői, jó pénzügyi tanácsadó

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek