...

Terv nélkül a ház is összedőlhet, mi van a pénzügyekkel?

Kategória: Tanácsadóknak | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Építkeznél tervezés nélkül? Ugye nem? - pénzügyi tanácsadás és tervezés

 

 

"Apa, kezdődik", mondta a kisfiú a reklámban - valahogy így érzem most magam...

 

Akár új kihívást keresel, akár szeretnéd végre megtalálni azt, aki valós segítséget ad a pénzügyeiddel kapcsolatban, olvasd tovább, hasznos lesz :).

 

 

Terv nélkül a ház is összedőlhet, mi van a pénzügyekkel?

Portfóliószemlélet, pénzügyi tervezés velünk, apró betűk nélkül a jövőd, a családod, a vállalkozásod biztonságáért

 

 

Mi kezdődik? Mi az, amit megálmodtam és most valóra válik?

 

 

Az Etikuspénzügyek.hu az, amit 2 évvel ezelőtt megálmodtam. Akkor még nem tudtam pontosan, mi is lesz, csak azt tudtam, hogy valami mást akarok csinálni, mint ami a szakmában megszokott, mert másképp is gondolkodom. 

 

Azon tanácsadók közé tartozom, akik lelkiismeretesen, szívvel-lélekkel segítik az ügyfeleiket. Azon tanácsadók közé tartozom, akik folyamatosan tanulnak és képzik magukat, hogy a legmagasabb szakmai tudással és napra kész ismeretekkel rendelkezzenek.

 

Ahogy a legtöbb szakmában, nálunk is vannak kontárok. Nálunk is vannak olyanok, akiket csak a pénz, a jutalékuk érdekel, Te azonban semmit nem kapsz tőlük cserébe. De vagyunk sokan, akik a legjobbat adják Neked, a legfontosabbat - valós megoldást a jövőbeli várható vagy váratlanul bekövetkező problémáidra. Belőlük válnak majd néhányan csapattaggá.

 

Azonban én még valamit el akarok érni. 

 

  • Olyan tanácsadó legyél, aki értéket ad, és valós segítséget.
  • Olyan ügyfél legyél, aki rendelkezik a megfelelő tudással ahhoz, hogy jó pénzügyi döntést hozzon, vagy jó kérdéseket tegyen fel.

 

Vagyis előtérben az etikusság, a magas szakmai tudás, és a pénzügyi tudatosság, a pénzügyi intelligencia áll. 

 

Ezért egy olyan céget kerestem 2 éve, akihez csatlakozhatok, és amelyik a legjobb hátteret biztosítja az álmaim megvalósításához.

 

Megtaláltam 2016-ban. Az UFS Group Kft. tapasztalt és korrekt. Ami a legfontosabb, hogy olyan komplex, a piacon egyedülálló háttértámogató rendszert és motivációs eszközöket biztosít, amellyel segít Téged a saját vállalkozásod és egzisztenciád felépítésében.

 

Ez pedig Neked, mint ügyfélnek is jó, hiszen egy támogató háttérrel dolgozó, nyugodt, biztos egzisztenciával rendelkező tanácsadó nem fog csőbe húzni.

 

Így az UFS tökéletes alapot ad ahhoz, hogy felépítsem azt a tanácsadói csapatot, akikkel közösen megvalósítjuk az Etikuspénzügyek.hu küldetését. Ennek első lépése Hortobágyi Kriszta csatlakozása a csapatunkhoz.

 

Kriszta több, mint két évtizede dolgozik a pénzügyi szakmában. Hatalmas szakmai tudása, lelkiismeretessége, az ügyfelek segítése iránti elkötelezettsége tökéletes képviselőjévé teszi küldetésünknek. Örömmel tölt el, hogy egymásra találtunk. Egy olyan kollégát nyertem vele, akiről tudom, ha vele beszélgetsz, ha az ő ügyfelévé válsz, akkor ugyanazt az értéket kapod, amit itt az oldalon közvetítek.

 

Bár keresem következő munkatársunkat, nem hirdetek. Azt gondolom, aki azonosulni tud velünk, és ki akar lépni a jelenlegi ördögi köréből, az megkeres majd. Ebben hiszek 30 éve, és ez korábban is bevált. Mindig így találtam meg a legjobb munkatársakat, és a legjobb vevőket/ügyfeleket is...

 

 

Terv nélkül a ház is összedőlhet, mi van a pénzügyekkel?

Csapatunk új tagja, Kriszta

 

 

Miért jó velünk dolgozni? Miért legyél Te is csapattag?

 

Fókuszban az ügyfél

 

A legtöbb biztosító, bank, vagy alkuszcég esetén teljesítmény kényszer van. Jól hangzik, hogy értékesíts az ügyfél igényei alapján, de ez kicsit szembe megy az előírt tervekkel, és a cég szempontjából fontos termékekre súlyozott jutalék és bónusz rendszerrel.

 

Idővel válaszút elé kerülsz: vagy pénzt keresel vagy az ügyfél érdekeit nézed...

 

Nálunk nincs központi terv, és nincs kötelező teljesítmény. A TE életed, a TE vállalkozásod, a TE jövedelmed...

 

Minden segítséget megkapsz ahhoz a képzésekkel, hogy a legjobb lehess. A pénzügyi piacon elérhető szinte összes termék a rendelkezésedre áll, hogy valóban az ügyfeled igényeinek legmegfelelőbb megoldást tudd ajánlani.

 

Háttértámogatás

 

  • Online és offline képzések, tréningek az UFS Akadémián.
  • Naprakész és azonnali információkat adó ügyfél nyilvántartó rendszer.
  • Az Etikuspénzügyek.hu saját képzési és CRM rendszere hamarosan.
  • Saját weboldal lehetősége, lead-ek.
  • Pontos jutalékelszámolás, többféle - idővel - fix jövedelmet biztosító jutalék.
  • Értékesítés támogató rendszer - tarifálók, ügyfél és szerződésnyilvántartás, jutalék, tudás anyagok.
  • Adminisztrációs háttér segítség.
  • Több, mint 30 pénzintézet termékei és szolgáltatásai - biztosítások és banki termékek (magánszemélyeknek és vállalkozásoknak), lakástakarékok és NOK.
  • Mentori segítség, ha nem tudod, hogyan is kezdd el vagy épp csak elakadtál.

 

Vállalkozásod felépítése és hosszútávú nyereséges működése

 

Szinte mindannyian vállalkozóként dolgozunk a szakmában. Sokan ezt kényszerként élik meg, papíron vállalkozók, de a lelkükben alkalmazottak. Ezt erősítik a multik is, ahol az elvárások, és a szúk korlátok nem engednek teret a valódi vállalkozás felépítéséhez.

 

Ezért a tanácsadók 70-80%-a anyagi problémákkal küzd. Többségük pont annyit keres, mintha elmenne egy irodába dolgozni. Nagyon magas a fluktuáció, hiszen a legtöbben csak a hamis ígéretek és a pénz miatt jönnek, de nem találják meg benne a hivatásukat.

 

Nincs hosszútávú érdekeltség. A magas jövedelem, a bónuszok, szinte lehetetlen feltételekhez kötöttek, ha valóban ügyfél érdekből szeretnél értékesíteni. Vagy akkor éred el csak, ha kétszer annyit dolgozol, mint azok, akik ugyan a cégnél gyorsan váltak kiemelkedően sikeressé, de az ügyfeleik sok furcsasággal szembesülhetnek időnként. Gyorsan kiéghetsz.

 

Érezted már úgy, hogy többre vagy hivatott? Érezted már azt, hogy biztonsággal szeretnéd tervezni a jövődet és a jövedelmedet?

 

Vállalkozóként kell gondolkodnod, hogy átlépj a papírformán. Ez azt jelenti, hogy tudod, mit akarsz elérni, cselekszel, és vannak a cél eléréshez eszközeid is.

 

Ezek az eszközök elsősorban a folyamatosan elérhető, széles termékpaletta, és a támogató háttér. Koncentrálhatsz egyetlen olyan területre, amiben a legjobb vagy, de adhatsz átfogó segítséget ügyfeleidnek. Lehetsz vezető és létrehozhatod a saját csapatodat, nyithatsz saját irodát, hogy megvalósítsd a legnagyobb álmodat. Csakis rajtad múlik!

 

Valósítsd meg a saját céljaidat, ne másokét!

 

Szívesen kipróbálnád Magad ebben a szerepkörben? Egy beszélgetést mindkettőnknek megér. Talán Te vagy az, akit keresek. Talán az Etikuspénzügyek.hu az, amit TE keresel. KATTINTS!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

 

Terv nélkül a ház is összedőlhet, mi van a pénzügyekkel?

Építsük fel együtt a legjobb pénzügyi tanácsadói csapatot!

 

 

Miért jó ügyfeleink közé tartoznod?

 

 

Van egy alapszabály, amihez ragaszkodom. Azokkal dolgozom, akik velem/velünk akarnak dolgozni. Igaz ez tanácsadóra és ügyfélre is. Mit jelent ez pontosan?

 

A szakmára még mindig gyakran jellemző a "tukmálás". Felhívnak mindenféle idegenek, hogy VIP szolgáltatásként eladják Neked a nyugdíjbiztosítás SZJA visszatérítését vagy az LTP állami támogatását, megkeres az ismerősöd, hogy a kedvéért köss valamit, felhív a tanácsadód (de mindig csak ezért), hogy még egy kötés kell a tervéhez, ez a kicsi még belefér.

 

Sokaknak - talán Neked is - van egy vagy több olyan szerződése, amire semmi szüksége nincs. Segíteni akartál vagy csak felületes döntést hoztál? Mindegy. Megkötötted, és nem tudsz kiszállni. Emiatt viszont már nem fér bele egy újabb kiadás, ami valóban a céljaid elérését szolgálná.

 

Ezért aztán szkeptikusak, csalódottak, sőt, elutasítóak többen is, akiknek egyébként nagy szükségük lenne egy jó pénzügyi tanácsadóra, vagy épp rengeteg időt spórolna nekik egy személyes segítő. A pénzügyi tervezés a pénzügyi célok eléréséhez ma már elengedhetetlenül szükséges.

 

Olyan ez, mint ha úgy kezdenél házat építeni, hogy ide is teszel néhány téglát meg oda is, aztán valahova egy ajtót, meg egy lépcsőt. Pár téglasor után pedig ráteszed ide-oda az ablakokat. Aztán bízol benne, hogy a végén stimmelni fog a tető, és lakni is tudsz benne. Kicsi az esély rá, nem? Ugye eszedbe sem jutna építkezni tervrajz nélkül?

 

Ilyen a jövőd, a pénzügyeid tervezése is.

 

Ha csak kötsz itt egy biztosítást, aztán ott valami megtakarítást, költesz bankszámlára, felveszel hitelt, lakástakarékot is indítasz, mert 4 évre magas a kamata...

 

Ha nincs meg a cél, nincs meg az összhang a pénzügyi portfóliódban, honnan tudod, hogy hova tartasz és mi lesz belőle? Az, amit nagyjából szeretnél? Valami teljesen más?

 

Ebben segítünk, ebben segít az Etikuspénzügyek.hu csapata - apró betűk nélkül. Ehhez azonban együttműködésre és időre van szükség részedről. Nem nyomunk Rád semmit, de minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy tudatosan jó pénzügyi döntést hozhass, és rendelkezésedre bocsátjuk ehhez a megfelelő eszközöket is.

 

Ismerd meg tanácsadó csapatunkat és válassz magadnak segítőt! Válaszd ki azt, akivel közösen megtervezitek a pénzügyi céljaid eléréséhez szükséget utat. Válaszd ki azt, aki majd segíteni, támogatni fog ezen az úton. Akire számíthatsz, aki megválaszolja felmerülő kérdéseidet.

 

Addig is, míg sor kerül az első beszélgetésünkre, kérd most a Heti PénzTippet, melyben hasznos információkat, értékes tippeket és ötleteket küldök, valamint ajánlást megjelenő cikkeinkről. KATTINTS!

 

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

 

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

 

Móni

(szerző és képek: Czirákiné Kocsis Mónika - minden jog fenntartva)

 

 

 

 

Érdemes elolvasnod még ezeket is:

 

Mikor bízz meg egy pénzügyi tanácsadóban? - a jó tanácsadó jellemzői

 

A jó tanácsadó titka: legyél felejthetetlen, mint az első csók!

 

Boldoggá tesz a munkád vagy halálosan kimerít?

Vissza

Címkék : pénzügyi tanácsadói karrier, pénzügyi tanácsadó, munkatársakat keresek, dolgozz velünk, pénzügyi tervezés, pénzügyi intelligencia, pénzügyek okosan, pénzügyi célok, pénzügyi tudatosság, jó pénzügyi tanácsadó, legjobb munka, cél és tervezés

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Czirákiné Kocsis Mónika

Írásaimban megmutatom a főbb buktatókat, összegyűjtöm a szempontokat, összehasonlításokat és kalkulációkat készítek a pénzügyi döntéseid megkönnyítésére, a megfelelő tanácsadó kiválasztására. Naprakész információkat találsz napi pénzügyeidhez. Segítek akkor is, ha pénzügyi tanácsadó vagy, hogy szakmailag felkészültebben, valóban ügyfélérdekből tárgyalhass, és valós segítővé válhass, mert érdemes, széles piaci ismeretekkel, megfelelő szakértelemmel, etikusan dolgozni. Ha független pénzügyi tanácsadóra van szükséged a pénzügyi problémád megoldásához, vagy szívesen lennél a munkatársunk, hívj fel :)

Kapcsolódó cikkeink:

 

Úgy gondolod Te is, hogy hozzáértő és etikus független pénzügyi tanácsadókra van szükség? Fontosnak tartod Te is a pénzügyi tudatosságot? Segíts nekünk, hogy minél több emberhez jusson el blogunk, és kattints a "Tetszik az oldal" gombra :)

 

Örömmel tölt el, ha elég értékesnek találod írásaimat vagy az általam készített képeket, infografikákat és grafikonokat, hogy felhasználd. Forrásmegjelöléssel linkelve az oldalamat, szabadon teheted. Sokat dolgozom azzal, hogy a legjobbat adjam Neked, ezért kérlek, becsüld meg ezzel azt, amit kapsz blogbejegyzéseim által. Minden más felhasználása az oldalon található tartalmaknak szerzői jogokat sért. Köszönettel, Cziráki Móni, szerző, Etikuspénzügyek.hu.

 

 

Még több értékes információt szeretnél? Kérd a Heti PénzTippet, melyben hetente küldök hasznos ötleteket, szempontokat, híreket a mindennapi pénzügyeidhez. KATTINTS!

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne néhány konkrét válasz a kérdéseidre? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód? Belebonyolódtál a pénzügyi termékek útvesztőjébe? Csak írj vagy hívj, és beszélgessünk arról, ami Neked fontos pénzügyeidben. Apró betűk nélkül...

 

Visszahívást kérek!

 

Magad vennéd a kezedbe a pénzügyeidet, hogy elérhesd az anyagi biztonságot vagy akár a pénzügyi szabadságot? Szívesen tanulnál, fejlődnél ennek érdekében? Megnyitottuk az Érted a Pénzed - Pénzügyi tudatosság Akadémiát!

 

Akadémia előfizetés

 

Szívesen kötöd saját magad a biztosításaidat? Használd utasbiztosítás, lakásbiztosítás, KGFB és CASCO biztosítás megkötéséhez kalkulátorunkat! Miért előnyösebb ez számodra, mint más internetes alkuszok felületei? Mert azonnali, korrekt ajánlatösszehasonlítást kapsz. Probléma esetén pedig ügyfélszolgáltaunk és mi magunk segítünk megoldani azt - legyen szó ügyintézésről, káreseményről, változtatásokról. Itt kezdd!:

 

KALKULÁTOR és Biztosításkötés

 

 

Etikuspénzügyek.hu ügyfélelégedettségi felmérés

 

Az Etikuspénzügyek.hu blogon, amely 2017.január 6-án indult, 2020. május 10-ig az 

oldalmegtekintések száma 521.599

volt, ami naponta 400-500 oldal olvasót jelent. Szükséged van ránk Neked is :)?

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

Lakásbiztosítás ajánlatot kérek

 

Két szívmelengető köszönet:

 

Köszönjük Cziráki Móni hiteltanácsadónak

Köszönet Cziráki Móninak

 

Elismerő szavak:

 

Oberfrank Zoltán ajánlása Cziráki Móni

 

 

"Mónikát lelkiismeretes és sikerorientált pénzügyi szakembernek és vezetőnek ismertem meg. Olyan ember aki komoly háttérismerettel és emberközpontú szemlélettel felvértezve támogatja kollégáit, ügyfeleit." (Jacsó László, Etyek - coach, tréner)

 

Ügyfeleim ezt mondják rólam - vélemények:

 

 

Tanácsadót választok

 

Kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld Magad pénzügyi tanácsadóként? Szakmabeli vagy és szeretnél kiteljesedni? Támogatásra vagy épp önállóságra vágysz? Beszélgessünk!

 

Szívesen dolgoznék veletek!

 

VÁLLALKOZÁSA VAN, CÉGVEZETŐ? Időt spórolok, hogy olyan dolgokkal foglalkozhasson, amik előre viszik...

 

vállalkozásod pénzügyeinek összehangolása

 

Kitöltöm a kérdőívet!

 

Média megjelenések:

 

Meglepetésben megjelent cikk - Cziráki Móni pénzügyi szakértőMEGLEPETÉS női magazin - 40 évesen nyugdíjba vonulni? - Papp Noémi cikkében szakértői közreműködés

 

PénzÜgyesek az RTL Klubon - Cziráki Móni pénzügyi szakértőRTL KLUB - PénzÜgyesek vetélkedő - szakértő tanácsadói közreműködés, a feladatok kitalálása és összeállítása, valamint részvétel a zsűriben

 

Cziráki Móni ATV Híradóban Somos AndrássalATV Híradóban Somos Andrással pénzügyi szakértőként arról, mi a következménye a karácsonyra felvett személyi kölcsönöknek

 

Interjú velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról Interjút készítettek velem a pénzügyi tanácsadók munkájáról, elveimről és a NOK-ról A feltett kérdésekre adott válaszaimat a bdpst24.hu oldalán olvashatod.

 

Cziráki Móni küldetéseInterjúra hívott az Üzletem.hu oldal. Karrierről, szakmai kihívásokról, elvekről, tervekről beszélgettünk. Hiszen megtaláltam a küldetést, ami megállíthatatlanul hajt előre. Itt olvashatod

 

 

SEM IDŐD, SEM ENERGIÁD pénzügyi termékekkel, biztosításokkal foglalkozni? Eltűnt a pénzügyi tanácsadód, vagy meguntad, hogy már a sokadik hív fel, mostantól majd ő lesz az? Nincs pénzed, de szeretnéd, ha idővel lenne biztonságot adó megtakarításod? Van pénzed, de nem tudod, hogyan gyarapítsd okosan?

 

KÉRJ SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉGET ! Független pénzügyi tanácsadás, ami Rólad szól - apró betűk nélkül...

 

VAGY TANULJ és fejlődj saját időbeosztásod és tempód szerint! Ezt kínálja a pénzügyi tudatosság akadémiánk!

 

INFORMÁCIÓT KERESEL PÉNZÜGYI TERMÉKEKKEL KAPCSOLATBAN? KATTINTS ÉS TALÁLD MEG ÚJ WEBOLDALAMON!

 

pénzügyek okosan - okos pénzügyek

Privát bankár - értékpapírszámla

állampapírok

unit-linked életbiztosítások

Egyéb megtakarítások

Egyéb befektetések

Nyugdíjbiztosítás

Önkéntes nyugdíjpénztár

NYESZ

Biztosítások gyermekeknek

Megtakarítások gyermekeknek

adómentes juttatás, költségoptimalizálás

Vállalkozói vagyonbiztosítások

Vállalkozói és szakmai felelősségbiztosítások

Lakás és jelzáloghitelek

Lakástakarékpénztár

CSOK

Nemzeti Otthonteremtő Közösség

Kockázati életbiztosítás

Balesetbiztosítás

Lakásbiztosítás

Társasházbiztosítások

Magán egészségbiztosítások

Pénzügyi tanácsadás Cziráki Móni

 

Kérem a Heti PénzTippet!

 

Jól jönne a segítséged, Móni!

 

MIUTÁN FELIRATKOZTÁL KATTINTS A KÉPRE ÉS KÜLDD EL, MIRŐL OLVASNÁL SZÍVESEN!

 

miről olvasnál szívesen

 

Címkék

Friss Hírek